Η Victoria Beckham αποκάλυψε γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

Η Victoria Beckham αποκάλυψε γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham
Invision

Η σχεδιάστρια μόδας εξήγησε δημόσια τους λόγους πίσω από αυτή της την απόφαση.

Μια απρόσμενη κίνηση της Victoria Beckham φάνηκε πως ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον David Beckham.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια στο Hollywood και αποτελούν #couplegoals τα τελευταία 20 χρόνια. Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια γάμου και 4 παιδιά, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Γιατί η Victoria Beckham έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της

Όλα ξεκίνησαν όταν η 48χρονη αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που έχει με τα αρχικά του συζύγου της.

«Απλώς δεν έδειχναν τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», τόνισε η Victoria Beckham για την απόφασή της.

Λίγο αργότερα η 48χρονη αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του γιου της, Brooklyn Beckham δηλώνοντας: «Το να βλέπω τον γιο μου ευτυχισμένο σημαίνει πολλά. Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες για εμένα και τον σύζυγό μου. Όχι, δεν περνάμε κρίση απλά είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

https://www.instagram.com/p/ChhbKDiI6aJ

Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Η Victoria Beckham διευκρίνισε πως δεν την ενοχλούν τα τατουάζ του συζύγου και των παιδιών της ωστόσο αποφάσισε να αφαιρέσει δικά της μιας και είχαν αρχίζει να ξεθωριάζουν και να αποκτούν μπλε χρώμα.

Για τον γάμο του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz η σχεδιάστρια τόνισε: «Νομίζω ότι ποτέ δεν μπορείς να δώσεις πραγματικές συμβουλές. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν μόνα τους, τον γάμο, ξέρεις, αλλά πρέπει να είσαι εκεί και είμαστε πολύ κοντά τους».

Πριν λίγες εβδομάδες η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας, κυριεύτηκε από συγκίνηση μετά το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η Victoria Beckham ξέσπασε σε κλάματα στην πασαρέλα καθώς ολοκλήρωνε το show της.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα καρουζέλ φωτογραφιών και έγραψε: «Με συνεπήρε το συναίσθημα και η ευγνωμοσύνη. Σε ευχαριστώ Παρίσι. Σας αγαπώ».

O David Beckham έγινε μοντέλο για τσάντες λόγω της Victoria

Οι Beckhams είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια στο Hollywood και μετρούν 23 χρόνια έγγαμου βίου. Πριν λίγα 24ωρα αποθανατίστηκαν χέρι-χέρι, κατά τη διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου.

Η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls» πραγματοποίησε μια άκρως κομψή εμφάνιση φορώντας ένα ζευγάρι τακούνια με την υπογραφή της και μια ασορτί clutch τσάντα. Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει να χρησιμοποιεί ως μοντέλο για τις νέες της τσάντες τον σύζυγό της, David Beckham.

https://www.instagram.com/p/Cjnt8RVoJ79

Στην λεζάντα της ανάρτησή της η Victoria Beckham έγραψε: «Ποιος το φόρεσε καλύτερα; Ο David έχει καλό γούστο, όλα είναι για την Victoria Beckham Frame Bucket bag!».

Πηγή κεντρικής: apimages.com