Ποιoς φοβάται την Victoria Beckham; H νύφη της, Nicola Peltz, είναι η σωστή απάντηση

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιoς φοβάται την Victoria Beckham; H νύφη της, Nicola Peltz, είναι η σωστή απάντηση

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision

Ο γιος της Brooklyn κρατά ακόμη αποστάσεις από την οικογένειά του και στέκεται δίπλα στη γυναίκα του. 

Αντί ο γάμος του γιου τους Brooklyn να είναι το πιο ευτυχισμένο γεγονός της ζωής τους, έγινε ένας μικρός εφιάλτης για τους Beckhams, με τα διεθνή μέσα να υποστηρίζουν ότι ο David και η Victoria δε μιλούν με τη νύφη τους Nicola Peltz και ο γιος τους κρατά απόσταση ασφαλείας από εκείνους. Ακόμη και η πρόσφατη απουσία του από τα γενέθλια του αδελφού του Romeo, έδειξε ότι ακόμη δεν ήρθε η συμφιλίωση. Το μήνυμα όμως της μητέρας του Victoria είναι ένα πρώτο βήμα.

Όλα έγιναν για ένα νυφικό

Η Victoria Beckham από την εποχή που ήταν το κορίτσι των Spice Girls δεν φημίζονταν για τον ήπιο χαρακτήρα της. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω του ήρεμου χαρακτήρα του συζύγου της David, μετρίασε αρκετά τις εκρήξεις της. Φαίνεται όμως ότι κάποια πράγματα συνεχίζουν να την θυμώνουν και να βγαίνει εκτός εαυτού. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γνωστοποιηθεί στα διεθνή μέσα, πως είχε έρθει σε ρήξη με την νύφη της Nicola Peltz, την ημέρα του γάμου του γιου της Brooklyn. Σήμερα νέα δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως ενώ προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το γιο της, ο άγριος καυγάς με τη νύφη της δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η οποία φαίνεται πως την...φοβάται, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Όλα έγιναν γιατί η Victoria, λίγες μέρες πριν το γάμο, είχε θιχτεί γιατί η Nicola δεν επέλεξε νυφικό της δικής της συλλογής. Την ημέρα του γάμου, οι δύο γυναίκες φαίνεται πως εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους με την Victoria να κάνει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα τις επόμενες ημέρες, ένα δημοσίευμα την ανέφερε ως η νέα κυρία Beckham. Ο Brooklyn βρέθηκε στην δυσκολότερη θέση της ζωής του, ανάμεσα στην μαμά του και την γυναίκα που αγαπά.

Brooklyn Beckham: «Είμαι έτοιμος κι ανυπομονώ να αποκτήσω παιδιά»

Πρόσφατα όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, ο Βrooklyn δεν πήγε στην μικρή οικογενειακή γιορτή που έγινε για τα γενέθλια του μικρού του αδελφού Romeo στο Μαιάμι, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να πάει συνοδευόμενος από την σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/ChnBtKir3gF

Η Victoria παρά τα δημοσιεύματα δεν έχει απαντήσει επίσημα για το τι συνέβη. Έδειξε όμως στο προφίλ της στο Instagram, το repost που της έκανε ο γιός της, ευχαριστώντας την με ένα emoticon για τα καλά της λόγια για την φωτογράφηση που έκανε εκείνος για τη Vogue. «Φαίνεσαι πολύ ωραίος Bust» του έγραψε εκείνη. Και αυτός απάντησε με μία καρδιά.

victoria.JPG

Προφανώς τον ρόλο του ειρηνοποιού θα αναλάβει ο μπαμπάς David, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

https://www.instagram.com/p/CcMuRiiOond