Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Πατούλια Κατερίνα
Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Τα δάκρυα της Victoria Beckham και η εμφάνιση της νύφης της στο σόου της στο Παρίσι.

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ήθελαν τη Victoria Beckham σε μεγάλη κόντρα με τη νύφη της, Nicola Peltz.

Η εδώ και λίγους μήνες σύζυγος του πρωτότοκου γιου του ζεύγους Beckham, φαίνεται να είχε απομακρύνει τον Brooklyn από την οικογένειά του.

Επανένωση της οικογένειας Beckham

«Δεν μπορεί η μία να ανεχτεί την άλλη. Το διάστημα που προηγήθηκε του γάμου ήταν καταστροφικό», τόνισε υποστηρίζοντας πως η Nicola δεν ήθελε με τίποτα να έχει η Victoria οποιαδήποτε σχέση με τον σχεδιασμό και η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν μηδενική. Μάλιστα μισό και πλέον χρόνο μετά τον γάμο, είχε χαθεί και κάθε επικοινωνία των Beckham με τον γιο τους Brooklyn.

Όλα αυτά ως χτες! Γιατί σήμερα, ο Brooklyn και η Nicola έκαναν την καρδιά τους πέτρα, φόρεσαν το πιο μεγάλο χαμόγελό τους και εμφανίστηκαν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Beckham στο σόου της Victoria στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Βάζοντας στον πάγο τις φήμες περί μεγάλης κόντρας, η μελαχρινή πια Nicola, ήταν στο πλευρό του Brooklyn και της υπόλοιπης οικογένειας με σκοπό να στηρίξουν όλοι μαζί την 48χρονη σχεδιάστρια μόδας, η οποία ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και ξέσπασε σε δάκρυα στην πασαρέλα.

Η 27χρονη Peltz και ο 23χρονος Brooklyn, ήταν εκεί για το πρώτο ever σόου της Victoria στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CjIuh-QjxW4

Τα δύο παιδιά που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2021, πόζαραν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια σε ένα σταθερό ποστ στο Instagram της Victoria όπου και είδαμε και τον 47χρονο David, τον 20χρονο Romeo και την 11χρονη Harper.

Οι φήμες ήθελαν πρόσφατα, τον David Beckham να αναλαμβάνει δράση στο δράμα αυτό και να ζητά από τον γιο του να λύσει την κατάσταση!

https://www.instagram.com/p/CjI7ArwDVhe

Ποιoς φοβάται την Victoria Beckham; H νύφη της, Nicola Peltz, είναι η σωστή απάντηση

Όλα έγιναν για ένα νυφικό

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γνωστοποιηθεί στα διεθνή μέσα, πως είχε έρθει σε ρήξη με την νύφη της Nicola Peltz, την ημέρα του γάμου του γιου της Brooklyn. Σήμερα νέα δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως ενώ προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το γιο της, ο άγριος καυγάς με τη νύφη της δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η οποία φαίνεται πως την...φοβάται, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Όλα έγιναν γιατί η Victoria, λίγες μέρες πριν το γάμο, είχε θιχτεί γιατί η Nicola δεν επέλεξε νυφικό της δικής της συλλογής. Την ημέρα του γάμου, οι δύο γυναίκες φαίνεται πως εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους με την Victoria να κάνει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα τις επόμενες ημέρες, ένα δημοσίευμα την ανέφερε ως η νέα κυρία Beckham. Ο Brooklyn βρέθηκε στην δυσκολότερη θέση της ζωής του, ανάμεσα στην μαμά του και την γυναίκα που αγαπά.

Η αλλαγή επιθέτου για Peltz και Beckham

Σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο τους η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham άλλαξαν τα ονόματά τους στο Instagram προσθέτοντας ο ένας το επίθετο του άλλου. Έτσι, πλέον ο γιος του David και της Victoria λέγεται Brooklyn Peltz Beckham και η σύζυγός του, Nicola Anne Peltz Beckham.

Για αυτήν την αλλαγή μίλησε ο 23χρονος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να είμαστε διαφορετικοί. Δεν είναι πολλοί οι άνδρες που παίρνουν το επίθετο της συζύγου τους. Πιστεύω ότι τα δύο επίθετα ταιριάζουν πολύ μαζί, οπότε ήμουν σε φάση ‘’Γιατί όχι; Είναι πολύ ωραία μαζί’’».