Η Halle Berry αντέγραψε τη Victoria Beckham στα 00s και το κοινό έχει ενθουσιαστεί

Η Halle Berry αντέγραψε τη Victoria Beckham στα 00s και το κοινό έχει ενθουσιαστεί

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός γιόρταζε τους 8 εκατομμύρια ακόλουθους, την ώρα που αποθέωναν τα μαλλιά της.

Αν κάναμε μία λίστα με celebrities που όχι μόνο δε φοβούνται, αλλά αγαπούν τις αλλαγές, τότε η Halle Berry θα είχε κυρίαρχη θέση. Η 56χρονη ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που, όταν δε βρίσκεται στα γυρίσματα Χολιγουντιανών ηθοποιών, αφιερώνει πολύ χρόνο στον εαυτό του με κάθε τρόπο.

Από τη μία, τη βλέπουμε να επενδύει πολύ στη γυμναστική -εξ ου και το αποτέλεσμα στο σώμα της- και, από την άλλη, πειραματίζεται με κάθε τι που της αρέσει. Για παράδειγμα, όσον αφορά στα μαλλιά της, η σταρ φημίζεται για τις συχνές αλλαγές που επιλέγει.

Η νέα φωτογραφία της Halle Berry

Πρόσφατα, η Berry ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία πρώτα απ’ όλα γιόρταζε τους 8 εκατομμύρια followers που έφτασε στο προφίλ της. Κράτησε, λοιπόν, ένα χάρτινο ποτήρι που πάνω γράφει «8» και «Ευχαριστώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/CivPHkJu9Tj

Αυτό, όμως, που κατευθείαν άρχισε να σχολιάζει το κοινό είναι πως η Halle εμφανίστηκε πάλι με τα κοντά και ίσια μαλλιά που είχε από την περασμένη άνοιξη και τα Critic Choice Awards. Σε αντίθεση με τα σγουρά και μωβ που είχε το τελευταίο διάστημα. Το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα, θυμίζει τη Victoria Beckham στα 00s.

Victoria Beckham

Η αντίδραση του κοινού

Οι followers της Berry, μόλις είδαν τη φωτογραφία με το look, γρήγορα άρχισαν να σχολιάζουν σχετικά με το πόσο της πηγαίνει το χτένισμα, αποθεώνοντας για μία ακόμα φορά την αλλαγή της.