Το στοίχημα της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το λάθος που δεν περίμενε ο σεφ να κάνει

Το στοίχημα της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το λάθος που δεν περίμενε ο σεφ να κάνει

Το διάσημο ζευγάρι μίλησε δημόσια για αυτό που συνέβη. 

Δεν ξέρουμε πόσο συχνά βάζεις στοιχήματα με τους δικούς σου ανθρώπους. Δεν ξέρουμε καν αν είσαι γενικά των στοιχημάτων. Το σίγουρο είναι ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα ζευγάρι που είναι πολύ ενεργό στα social media και τους αρέσει να απευθύνονται ο ένας στον άλλον.

Δεν είναι λίγες οι φορές η 42χρονη ηθοποιός και ο 43χρονος σεφ κάνουν αστεία και πειράζονται, με αποτέλεσμα να φτάνουν στο Instagram οι πιο αστείες συνδιαλλαγές.

Το στοίχημα της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν η Λασκαράκη αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να πειραματιστεί στη μαγειρική της. Αυτό που ήθελε να φτιάξει ήταν μηλόπιτα από φιρίκια και, ενώ εκείνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα της, ο Σουλτάτος, όχι απλά δεν ενθουσιάστηκε, αλλά άρχισε να την κοροϊδεύει (για πλάκα).

Την τράβηξε, λοιπόν, φωτογραφία πριν μπει η πίτα στον φούρνο και την έκανε story γράφοντας πάνω: «Μηλόπιτα από φιρίκια μήλα… Αν τρώγεται, χάνω το ποδήλατό μου».

Η σύζυγός του είδε το story και το στοίχημα που αυτομάτως μπήκε και τον προειδοποίησε: «Θα το χάσεις το ποδήλατο».

stoixima_laskaraki_soultatou.jpg

Η πίτα μπήκε στον φούρνο και, όπως μας πληροφόρησε η Λασκαράκη, βγήκε πεντανόστιμη, οπότε τότε έκανε story για να πει ο σεφ τη γνώμη του μιας που έκανε λάθος.

stoixima_laskaraki_soultatou2.jpg
stoixima_laskaraki_soultatou3.jpg

«Το κέρδισες» της έγραψε, με την ηθοποιό να απαντά: «Έτσι μπράβο».

stoixima_laskaraki_soultatou4.jpg

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν το 2019 στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων, σε κλειστό κύκλο, προστατεύοντας την προσωπική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ την ηθοποιό συνόδευσε στην εκκλησία η κόρη που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Ακριβώς δύο μήνες μετά τον γάμο τους, στις 29 Ιουνίου του 2019, Λασκαράκη και Σουλτάτος πραγματοποίησαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο και γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.