Το σημάδι στο σώμα του Brad Pitt που κανείς δεν είδε (και δε θα δει) ποτέ

Το σημάδι στο σώμα του Brad Pitt που κανείς δεν είδε (και δε θα δει) ποτέ

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας 'Bullet Train' 

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο ηθοποιός είχε μεγάλο άγχος στα γυρίσματα της ταινίας όπου έπαιζε και έβαζε συνεχώς τη μακιγιέζ να του καλύπτει το σημείο.

Μπορεί τώρα ο Brad Pitt να είναι ο «Brad Pitt», όμως, μερικές δεκαετίες πριν, ήταν ένα παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και προσπαθούσε να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο Hollywood.

Το 1991, κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους η ταινία Thelma & Louis με την Geena Davis και τη Susan Sarandon και εκεί ήταν που ο 58χρονος πια ηθοποιός έκανε το μεγάλο του βήμα. Αυτό, όμως, που κανείς δε γνωρίζει είναι ότι πήρε τον ρόλο χάρη στην Davis και το νέο της βιβλίο, Dying of Politeness, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την εποχή.

Το σημάδι που ήθελε ο Brad Pitt να καλύψει

Η 66χρονη ηθοποιός έγραψε σε ένα σημείο του βιβλίου πως, όταν έκαναν τα γυρίσματα για το Thelma & Louis, ο Pitt που υποδύθηκε τον J. D. είχε μεγάλο άγχος για ένα σπυράκι που υπήρχε στα οπίσθιά του.

«Ο Brad, για αυτόν τον ρόλο, δε θα μπορούσε να νοιαζόταν λιγότερο για την εμφάνισή του. Απλά ντρεπόταν για ένα μικροσκοπικό σπυράκι στα οπίσθιά του, το οποίο ξανακάλυπτε η μακιγιέζ σε κάθε σκηνή», είπε η Davis.

brad_pitt_simadi_soma4.jpg

Ο Brad Pitt πιστεύει πως η παραγωγή ήταν απελπισμένη

Ο Pitt μίλησε πρόσφατα στη The Sun και σχολίασε την εποχή της ταινίας, λέγοντας ότι πιστεύει πως η παραγωγή ήταν απελπισμένη και τον πήρε.

«Δεν είχα τίποτα να δείξω, εκτός από τη δουλειά μου ως extra, και μου έδωσαν μία ευκαιρία. Ξέρω πόσο ψιλή ήταν η φωνή μου εκεί. Νομίζω ότι ήταν απελπισμένοι, για να σας πω την αλήθεια. Έκαναν ήδη γυρίσματα, γιατί μία εβδομάδα μετά ήμουν στο σετ και δούλευα», είπε.

Στην τελευταία οντισιόν, μάλιστα, ο Brad ήταν με άλλους πέντε ηθοποιούς και η Davis τον ξεχώρισε κατευθείαν.

«Τον ξανθό… Καλησπέρα!», είπε στην παραγωγή όταν τον είδε ανάμεσα στους υπόλοιπους.