Η συγκινητική επιστολή της Angelina Jolie στον Brad Pitt και η νέα δήλωσή του για τον γάμο τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η συγκινητική επιστολή της Angelina Jolie στον Brad Pitt και η νέα δήλωσή του για τον γάμο τους
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

O Brad Pitt δηλώνει ότι ξαναβρήκε τη χαρά του μετά το επεισοδιακό διαζύγιο. Η αποκάλυψη της συγκινητικής επιστολής που του είχε στείλει η Angelina Jolie. 

O Brad Pitt εκτός από ηθοποιός, παραγωγός, οινοποιός στο κτήμα του στο Miraval στη Νότια Γαλλία, αλλά και ένα διάστημα αρχιτέκτονας, την εποχή των μεγάλων φυσικών καταστροφών στην Νέα Ορλεάνη. Εσχάτως έγινε και γλύπτης. Αλλά αυτό δεν ήταν μία τυχαία επιλογή όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του. Και υπήρξε μία διέξοδος στην δύσκολη περίοδο μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του με την Angelina Jolie. Η οποία ωστόσο φαίνεται πως έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί η σχέση τους σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Το αποδεικνύει η συγκινητική επιστολή που του είχε στείλει.

https://www.instagram.com/p/CVGdx3ApWOM

«Μετά τη δυστυχία ήρθε μία φλόγα χαράς στη ζωή μου»

Ο Pitt τους τελευταίους μήνες περνά μία περίοδο εξωστρέφειας και επαναπροσδιορισμού του εαυτού του. Αλλά όχι, μία περίοδο ηρεμίας. Αιτία φυσικά είναι όλες αυτές οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie, για τις βιαοπραγίες του και την σκοτεινή περίοδο του γάμου τους, η οποία οδήγησε στο διαζύγιο. Μετά τις δικές της κατηγορίες για τον αλκοολισμό του, τις εκρήξεις θυμού του και το συμβάν με την επίθεση σε ένα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μίας πτήσης, όπου παραλίγο να το πνίξει ενώ ήδη είχε επιτεθεί σε εκείνη, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε ότι τον λόγο έχει πια η δικαιοσύνη.

Jolie Pitt Divorce

Νέα έγγραφα: Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για κακοποίηση - Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες

Και ενώ το θέμα αναμένεται να μας απασχολήσει και στο μέλλον, ο Brad Pitt έδωσε συνέντευξη στους Financial Times, μιλώντας για το νέο του χόμπι, την γλυπτική. Έργα του εκτίθενται αυτή την εποχή στο Μουσείο Τέχνης, Sara Hilden στην Φιλανδία. Όπως είπε χαρακτηριστικά, για την συνεργασία του με τον εικαστικό Τhomas Houseago: «Μας ένωσε η αμοιβαία μας δυστυχία. Και από αυτή τη δυστυχία, ήρθε μία φλόγα χαράς στη ζωή μου», με υπόνοιες για το πόσο δυστυχισμένος ένιωθε πια στο πλευρό της Jolie.

Όμως φαίνεται πως σε αυτή την ιστορία του πιο hot έρωτα που γνώρισε το Hollywood, υπήρχαν δύο όψεις. Ένα post στο Tik Tok, αποκάλυψε την άγνωστη επιστολή που του είχε στείλει η Angelina, εξηγώντας την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της από το κτήμα Miraval. Ξεκινώντας την επιστολή του υπενθυμίζει πως εκεί έκαναν τον γάμο τους παρουσία των παιδιών τους, δίπλα σε μία πλακέτα αφιερωμένη στην μνήμη της μητέρας της και γράφει χαρακτηριστικά πως ήταν το μέρος που πίστευε ότι θα γεράσει. Και με συγκίνηση συμπληρώνει:

«Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά, χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μία δεκαετία. Είναι όμως και το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειας μας και μία επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ».

Τελικά μήπως είχε δίκιο η Jolie σε όσα υποστηρίζει τελικά; Η δικαστική συνέχεια πάντως των ζητημάτων που τους αφορούν, δείχνει πως και οι δύο πλευρές δεν θα είναι τόσο συναισθηματικές, όπως το πνεύμα της δικής της επιστολής. Και έχουμε να μάθουμε ακόμη πολλά για το παρασκήνιο της κοινής τους ζωής.