Η «καταραμένη» εταιρεία του Brad Pitt - Κάθε διαζύγιο και μία αναταραχή

Η «καταραμένη» εταιρεία του Brad Pitt - Κάθε διαζύγιο και μία αναταραχή

Ο Brad Pitt στην προώθηση της ταινίας "Bullet Train" το 2022

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τι κι αν βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες, έβαλε πωλητήριο.

Κάποιοι δεν πιστεύουν σε «κατάρες», άλλοι θεωρούν ότι, όταν οι κακοτοπιές συμβαίνουν συγκεκριμένα σε έναν άνθρωπο ή σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν εμπίπτουν στην κατηγορία της σύμπτωσης. Πώς ξεκίνησε, όμως, το όλο θέμα περί «καταραμένων»;

Η Plan B στα χέρια του Brad Pitt

To 2001, o Brad Pitt ίδρυσε με την Jennifer Aniston -όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι- και τον Brad Grey την εταιρεία παραγωγής Plan B. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2005, ο Grey έγινε CEO της Paramount Pictures και ο Pitt έγινε ο μόνος ιδιοκτήτης της Plan B. Η εταιρεία παρήγαγε μερικές από τις καλύτερες και πιο διάσημες ταινίες του Hollywood, όπως The Departed, 12 Years a Slave και Moonlight, αλλά ακόμα και με τόση επιτυχία, η σταθερότητα μάλλον δεν μπορούσε να επιτευχθεί.

Ο Brad Pitt σε κατά μέτωπο επίθεση κατά της Angelina Jolie για τις κατηγορίες περί πνιγμού

Το πωλητήριο έφτασε

Την ώρα που η διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, είναι χειρότερα από ποτέ (σ.σ. Η Jolie τον κατηγορεί για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση καθώς και ότι επιτέθηκε σε κάποια από τα παιδιά τους), η Plan B ψάχνει αγοραστή που θα αγοράσει ολόκληρη ή μέρος της εταιρείας.

Σύμφωνα με το The Wall Street Journal, η παγκόσμια επενδυτική τράπεζα Moelis & Co έχει αναλάβει να ψάξει για αγοραστή ή πιθανούς επενδυτές, όμως, όταν επικοινώνησαν οι δημοσιογράφοι μαζί της, κανείς δε θέλησε να σχολιάσει. Ούτε και οι εκπρόσωποι της Plan B. Οπότε δε γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο που πρέπει να έρθουν νέοι ιδιοκτήτες.

Οι αγοραπωλησίες κυριαρχούν στο Hollywood

Όταν έγιναν γνωστά τα νέα για την αναζήτηση αγοραστών, κατευθείαν βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι, κάτι πολύ λογικό αν λάβεις υπόψιν πόσες εμπορικές επιτυχίες έχει κυκλοφορήσει υπό τη σκέπη της.

Την ίδια στιγμή, πολλές αγοραπωλησίες έχουν λάβει χώρα αυτήν την περίοδο, με τη μεγαλύτερη να αποτελεί ο Kevin Mayer και ο Tom Staggs που έχουν την Candle Media, την εταιρεία που απέκτησε τη Hello Sunshine της Reese Witherspoon για 900 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για τον Brad Pitt, ποιος ξέρει. Ίσως θέλει να εστιάσει περισσότερο στο Chateau Miraval, την εταιρεία οινοποιίας για την οποία τσακώνεται με την Jolie επειδή πούλησε το μερίδιό της σε τρίτο ενδιαφερόμενο. Πάντως, η Emily Ratajkowski, με την οποία τον ήθελαν πολλοί σε σχέση, δήλωσε πως είναι single, οπότε ο ερωτικός τομέας της ζωής του παραμένει άγνωστος και υπόκειται μόνο σε υποθέσεις.