Νέα έγγραφα: Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για κακοποίηση - Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες

Νέα έγγραφα: Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για κακοποίηση - Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες

Η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και η επίθεση στα παιδιά τους μέσα στο περίφημο συμβάν στο αεροπλάνο το 2016.

Η ιστορία της δικαστικής διαμάχης μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται και, όπως φαίνεται, ο χρόνος όχι μόνο δεν απαλύνει την κατάσταση αλλά φέρνει συνεχώς νέες αποκαλύψεις και ισχυρισμούς πάνω στο θέμα.

Η 47χρονη ηθοποιός, μετά την απόφαση της κοινής επιμέλειας, της μη δίωξης του 58χρονου πρώην της από τις Αρχές αλλά και της αποκάλυψης των εγγράφων αυτού, τώρα τον κατηγορεί ότι υπήρξε βίαιος σωματικά και απέναντί της και απέναντι στα έξι τους παιδιά.

Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση

Το Hollywood Life βρήκε τα εν λόγω έγγραφα, τα οποία, μάλιστα, εξηγούν τον λόγο που συμβαίνει όλος αυτός ο πανικός για το Chateau Miraval (σ.σ. Η Jolie πούλησε το μερίδιό της σε επιχειρηματία, κάτι που ο Pitt ισχυρίζεται ότι καταπατά τη συμφωνία που έκαναν να μη φύγει εκτός οικογενείας).

Η Jolie, λοιπόν, ισχυρίζεται πως η συμφωνία για το Miraval δεν ίσχυε από τη στιγμή που ο Pitt της ζήτησε να υπογράψει ότι δε θα συζητούσε ποτέ τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του ηθοποιού πριν από 6 χρόνια. Έπειτα, μίλησε πιο αναλυτικά για το τι ακριβώς συνέβη σε εκείνο το περίφημο αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένεια τον Σεπτέμβριο του 2016, μόλις μερικές ημέρες πριν υποβάλει η Angelina αίτηση διαζυγίου.

Jolie-Pitt Divorce

Η σταρ της Lara Croft ισχυρίζεται πως ο Pitt την έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να την ταρακουνάει, ώσπου την έσπρωξε στον τοίχο. Ένα από τα παιδιά που είχαν τρομάξει με το θέαμα που έβλεπαν προσπάθησε να επέμβει και τότε ο Pitt το έπιασε από τον λαιμό και τον έσφιγγε. Μετά χτύπησε ένα άλλο και, παράλληλα, χτυπούσε το ταβάνι του αεροπλάνο.

«Έχει κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα παιδιά της από το να ξαναζήσουν τον πόνο που έδωσε στην οικογένεια ο Pitt εκείνη τη μέρα, αλλά, όταν ο Pitt κατέθεσε μήνυση για να ξαναέχει τον έλεγχο της οικονομικής ζωής της Jolie και να την εξαναγκάσει να είναι ξανά ‘παγωμένη’ συνεργάτης του, ο Pitt την εξανάγκασε να αμυνθεί δημόσια για αυτά τα θέματα για πρώτη φορά», είπαν οι δικηγόροι της ηθοποιού.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του Brad Pitt

Η πλευρά του Brad Pitt ισχυρίζεται πως αυτά δεν ισχύει και πως η Jolie απλά αλλάζει συνεχώς την ιστορία της για να τον καταστρέψει.

«Η Angelina συνεχίζει να αναθεωρεί και να ξανασκεφτεί την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 6 χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει. Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς. Είχε την ευκαιρία να μοιραστεί πληροφορίες με τις αρχές επιβολής του νόμου που πήραν την απόφαση να μην ασκήσουν κατηγορίες μετά την έρευνά τους. Είχε την ευκαιρία να το μοιραστεί αυτό κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας δίκης για την επιμέλεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο δικαστής να παραχωρήσει 50-50 την επιμέλεια στον Pitt μετά από εις βάθος παρατηρήσεις και αναλύσεις από γιατρούς, θεραπευτές και άλλους ειδικούς. Αυτή (η Angelina) και η ομάδα της επιστρέφουν στο ίδιο πράγμα κάθε μήνα με νέες και ψευδείς πληροφορίες», είπε πηγή κοντά στον ηθοποιό.