Τα πρώτα γενέθλια της Χρύσας Μιχαλοπούλου με το μωρό και οι τρυφερές ευχές

Τα πρώτα γενέθλια της Χρύσας Μιχαλοπούλου με το μωρό και οι τρυφερές ευχές

Η νεαρή ηθοποιός και ο γνωστός σεφ έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν σήμερα έχοντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου αφού η νεαρή ηθοποιός γίνεται σήμερα 25 ετών. Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός έγιναν γονείς στις 16 Σεπτεμβρίου, με τον μονάκριβο γιο τους να αποτελεί την νέα τους προτεραιότητα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις όμως πλέον δεν κρύβουν τη χαρά τους για το νέο μέλος της οικογένειας. Η σημερινή ημέρα είναι άκρως ξεχωριστή για το ζευγάρι αφού θα γιορτάσει για πρώτη φορά τα γενέθλια της ηθοποιού με το μωράκι τους.

Τα πρώτα γενέθλια της Χρύσας Μιχαλοπούλου ως μαμά

Σήμερα η νεαρή ηθοποιός γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της και έχει στην αγκαλιά της το καλύτερο δώρο: τον καρπό του έρωτα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Από νωρίς το πρωί όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού έσπευσαν να της ευχηθούν «Χρόνια Πολλά», δημοσιεύοντας throwback φωτογραφίες τους μαζί της. Εκείνη έκανε αργότερα repost τα Instagram-stories προσθέτοντας το δικό της, μοναδικό σχόλιο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου & Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγιναν γονείς & το διαδικτυακό love story έχει happy end

Η πρώτη ανάρτηση του σεφ μετά τη γέννηση του γιου τους

Το μεσημέρι της Κυριακής 18/9, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μία selfie φωτογραφία από το μαιευτήριο θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους», έγραψε ο πανευτυχής μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK

Το σπίτι τους στο Μαρκόπουλο

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια περίπου μαζί και όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο δημόσια, γνωρίστηκαν διαδικτυακά. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά τη σχέση το μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει κοινές του φωτογραφίες. Ο γνωστός σεφ έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει δείξει πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία» είχε δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν ο έρωτας περνάει από το στομάχι η νεαρή ηθοποιός είχε αναφέρει: «Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, η 25χρονη ηθοποιός είχε κληθεί να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. «Ναι, αλήθεια είναι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όχι, δεν έχουμε χωρίσει. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε».

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou