Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε με μια μαντινάδα όλο νόημα

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε με μια μαντινάδα όλο νόημα

«Χρόνια πολλά γυναικάρα μου», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη Βάσω Λασκαράκη που σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Γεννημένη στις 19 Οκτωβρίου του 1979, η Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 43 ετών. Παντρεμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον βραβευμένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη στο MEGA, δέχτηκε τις πιο τρυφερές ευχές από τον αγαπημένο της, που με καταγωγή από την Κρήτη, της αφιέρωσε μια μαντινάδα!

Η μαντινάδα του Λευτέρη στη Βάσω

Ποια μαντινάδα να σου πω για τα γενέθλιά σου
που να ταιριάζει στην πρεπιά μα και στην ομορφιά σου .
Μια ευχή μονάχα θα σου πω μα θα 'ν' απ' την καρδιά μου,
ό,τι ποθείς κι ό,τι ζητάς να το 'χεις κοπελιά μου . Χρόνια πολλά γυναικάρα μου 😍 #vaso

https://www.instagram.com/p/Cj3v2ORoFj-

Το μυστικό του γάμου τους

Με τον άντρα της με τον οποίο έκλεισε φέτος το καλοκαίρι 3 χρόνια γάμου, η Βάσω κάνει έναν...αγώνα για να καταφέρει να συντονιστούν τα απαιτητικά προγράμματά τους. Η λύση για να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι και να μην αφήνουν τη σχέση τους να φθίνει με την καθημερινότητα είναι μία και αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας τους:

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει, έχει εν συναίσθηση, θέλει πάντα να βοηθάει», είπε χαρακτηριστικά η Λασκαράκη και εξήγησε πόσο γρήγορα έγινε ο γάμος τους.

«Δεν ξέρω αν περιμένεις τον γάμο, υπάρχουν περιπτώσεις που λες που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία, έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι δοτικός και σε παρασέρνει, κι αν θέλει κάτι πολύ, μπαίνει και σε παρασέρνει», είπε η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της πριν τρία χρόνια, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2019 στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/Cg_ddIUrnO9

Το σπίτι του ζευγαριού

Το σπίτι τους είναι το «καταφύγιό» τους, εκεί που μπορούν να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Μαζί με την κόρη της ηθοποιού, 9 ετών Εύα, μένουν σε ένα πολύ ζεστό σπίτι, σπίτι στο οποίο κάθε καλεσμένος νιώθει οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του.

Ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει διαμορφώσει μια κουζίνα εστιατορικών προδιαγραφών, η οποία να διαθέτει όλα τα απαραίτητα προκειμένου να δημιουργήσει τις σπεσιαλιτέ του. Στην κουζίνα αυτή συχνά μπαίνει και η Βάσω Λασκαράκη, μιας και συχνά αναλαμβάνει εκείνη τη διευθέτηση του οικογενειακού μενού, ως καλή «μαθητευόμενη», που θέλει να αποδείξει ότι έχει «φοιτήσει» δίπλα στον καλύτερο καθηγητή.

«Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί», είχε πει στο TV Έθνος. Εκτός από τη φωτεινή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, την παράσταση κλέβει και το cozy καθιστικό, το μπάνιο όπου η ηθοποιός κάνει τα δικά της τελετουργικά περιποίησης και η κρεβατοκάμαρα όπου χαλαρώνουν και περνούν χρόνο μαζί.

«Σπίτι μας υπάρχει πάντα φαγητό, του είναι εύκολο του Λευτέρη, μας έχει γίνει δύο φορές πρόταση για να κάνουμε εκπομπή μαζί, όχι μόνο να μαγειρεύει ο Λευτέρης αλλά φοβάμαι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη