Ο Σάκης Ρουβάς τίμησε τις Ρουβίτσες στο TikTok & θυμηθήκαμε και άλλα βίντεο που γύρισε στο σπίτι του

Ο Σάκης Ρουβάς τίμησε τις Ρουβίτσες στο TikTok & θυμηθήκαμε και άλλα βίντεο που γύρισε στο σπίτι του

Ο 50χρονος τραγουδιστής «ξαναχτύπησε» με ένα ολοκαίνουργιο post, αφιερωμένο στις «Ρουβίτσες» του.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει βρει μια νέα αγαπημένη ασχολία για να περνά τις ελεύθερές του ώρες στο σπίτι. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την σύζυγο και τα παιδιά του. Ο 50χρονος τραγουδιστής «ξαναχτύπησε» με ένα ολοκαίνουργιο post, αφιερωμένο στις «Ρουβίτσες» του.

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε τι του λένε οι Ρουβίτσες

Πριν λίγες ώρες ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα νέο TikTok video στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο viral hits του Tiktok, και αποκαλύπτει τι του λένε οι fans όταν τον συναντούν στον δρόμο ή στα καμαρίνια.

Ανάμεσα στις ατάκες που ακούει διαρκώς ο τραγουδιστής από τις θαυμάστριές του είναι οι εξής: «Η μαμά μου είναι Ρουβίτσα», «Σάκηηηηη», «Δεν μοιάζεις για 50 χρονών».

«Να κάνω και δεύτερο part; Γράψτε μου στα σχόλια…», έγραψε κάτω από το post του ο καλλιτέχνης.

Η ζωή με 4 παιδιά και το #couplegoals TikTok

Το διάσημο ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες είχε αποδεχθεί το viral challenge των 14 ερωτήσεων και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έκαναν μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση αλλά και την καθημερινότητά τους σε video που τράβηξαν μέσα στο σπίτι τους, το οποίο δημοσίευσαν μετέπειτα στο TikTok.

Τα TikTok videos μέσα από το σπίτι του

Πριν λίγους μήνες ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια καθόλου τυχαία συνταγή που δεν είναι άλλη από μακαρόνια με κιμά.

Ο Σάκης Ρουβάς αγαπά το TikTok και δημοσιεύει συχνά fun videos μέσα από το σπίτι του.

Ο 50χρονος σταρ έχει περισσότερους από 120 χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα και τα videos του συγκεντρώνουν αμέτρητες προβολές.

«Όταν μου λέει η Κάτια να ετοιμαστώ γρήγορα για να φύγουμε και καταλήγω να την περιμένω», είχε γράψει ο τραγουδιστής, δημοσιεύοντας το πιο cool TikTok.

Το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στον Νέο Βουτσά

Τα φωτεινά χρώματα και συγκεκριμένα το σομόν επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας το οποίο διαθέτει κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο. Ο Σάκης Ρουβάς τρέφει μεγάλη αγάπη για την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον κήπο του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι, το οποίο έχει έντονες ρουστίκ επιρροές. Η μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού αφού επιλέγουν να κάθονται εκεί και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και ασκείται σε καθημερινή βάση. Η Κάτια μας έχει δείξει πολλές φορές ότι ασχολείται πολύ με τις δουλειές του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CgXGr24jEy9

Ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι η φωτεινή, ρουστίκ και καλαίσθητη κουζίνα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον τραγουδιστή να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του. Ξύλινα ντουλάπια, πληθώρα μαγειρικών σκευών και vintage διακοσμητικά ολοκληρώνουν το deco και δίνουν ζεστασιά στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas