Ο viral χορός της Κλέλιας του Maestro δεν ήταν στους Παξούς αλλά στην Πάτμο

Ο viral χορός της Κλέλιας του Maestro δεν ήταν στους Παξούς αλλά στην Πάτμο
Instagram

Η 26χρονη γοητευτική κοπέλα, λατρεύει να ποζάρει στον φακό με αέρα έμπειρου μοντέλου και το αποτέλεσμα είναι πάντα υψηλού επιπέδου. 

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Οκτώβρης είναι ο τυχερός μήνας της Κλέλιας Ανδριολάτου η οποία και γεννήθηκε στις 12/10/96 και που πριν από μία εβδομάδα έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Maestro το οποίο έχει ήδη εκτοξεύσει τις μετοχές της.

Από την πρεμιέρα του σίριαλ του Παπακαλιάτη που πραγματοποιήθηκε στις 13/10, έχει περάσει μία εβδομάδα και το ενδιαφέρον στο πρόσωπο της 26χρονης δεν ανέβασε μόνο τους followers της στο Instagram αλλά και το όνομά της στις αναζητήσεις στη Google. Όπως ήταν λογικό και επόμενο, και στο Twitter είχε την τιμητική της όπου οι φανατικοί -και μη- χρήστες της εφαρμογής τής χάρισαν το hashtag που της αναλογεί.

Η Κλέλια που υποδύεται την Κλέλια στον Maestro στο σίριαλ του Mega, είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Ορέστη θα της ξυπνήσει τον πρώτο αληθινό έρωτα και τη θέληση να τον διεκδικήσει.

Οπωσδήποτε, η Κλέλια που υποδύεται την Κλέλια, κάπως έτσι είναι και στην πραγματική της ζωή. Η ταλαντούχα ηθοποιός, είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής και τηλεοπτικά κάποιοι θα τη θυμούνται από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο». Η νεαρή καλλονή που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για τη Vogue και το Elle.

Το κορίτσι που καθημερινά βλέπει τους followers της στο Instagram να αυξάνονται, σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ». Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Insta είναι @klelia_andriolatou και τα posts της στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μαγνητίζουν. Όποιος την ακολουθεί στα social, ίσως θα θυμάται τον viral χορό της στην Πάτμο, όπου ανέδειξε ακόμα μία πλευρά της καλλιτεχνικής της φύσης. Η γοητευτική κοπέλα, λατρεύει να ποζάρει στον φακό με αέρα έμπειρου μοντέλου και το αποτέλεσμα είναι πάντα υψηλού επιπέδου.

Και κάπου εδώ, ο λόγος πάει στις εικόνες που ισούνται με χίλιες λέξεις.

Ο χορός στις διακοπές της

https://www.instagram.com/p/ChUo0WTDzWj

Η πασαρέλα στις ράγες του τρένου

https://www.instagram.com/p/Cd84SCSj38D

Οι φωτογραφίες με μαγιό

Οι ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φωτογραφίες