Η πρώην του Brad Pitt τον αποθεώνει 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο νυν της το επικροτεί

Η πρώην του Brad Pitt τον αποθεώνει 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και ο νυν της το επικροτεί

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας «Bullet Train»

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Μπορεί η Angelina Jolie να μη θέλει να τον βλέπει, αλλά άλλες πρώην του σπεύδουν να τον υπερασπιστούν.

Πολλά έχουμε ακούσει ανά διαστήματα σχετικά με τις σχέσεις που έχουν ή δεν έχουν οι celebrities με τους πρώην τους. Τα φώτα της δημοσιότητας αναπόφευκτα φέρνουν την ερωτική τους ζωή στο προσκήνιο και το κοινό έχει δει ανά διαστήματα τις πιο περίεργες συνδιαλλαγές.

Ο Brad Pitt είναι ένας από τους ανθρώπους που μέχρι σήμερα απασχολεί με τις πρώην του, αλλά, όση έκταση κι αν έχει πάρει η διαμάχη του με την Angelina Jolie για το κτήμα Miraval και για τις κατηγορίες περί επιθετικής συμπεριφοράς, υπάρχουν κι άλλες πρώην του και δεν έχουν παρά μόνο καλά λόγια να πουν.

South Korea Film Bullet Train

Η Gwyneth Paltrow λατρεύει τον Brad Pitt

Η Gwyneth Paltrow ήταν ζευγάρι με τον Brad Pitt από το 1994 έως το 1997 και όλος ο κόσμος πιστεύει σήμερα ότι έμειναν εξαρχής φίλοι. Η 50χρονη ηθοποιός, σε νέα συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, εξήγησε πως το πρώτο διάστημα του χωρισμού τους, διέκοψαν τις φιλικές σχέσεις.

«Όταν χωρίσαμε, δεν ήμασταν φίλοι για λίγο και μετά βρήκαμε τον δρόμο μας πίσω. Πιθανώς 18-19 χρόνια πριν. Κάτι τέτοιο και έπειτα απλώς κρατήσαμε επαφή ανά τα χρόνια», είπε η σταρ.

Όσο για το ποια είναι η άποψή της για τον 58χρονο ηθοποιό σήμερα, η Paltrow δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη και αγάπη της προς εκείνον.

«Τον λατρεύω. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας και ένα πολύ δημιουργικό και καλό άτομο. Τον αγαπώ. Είναι τόσο καλός άνθρωπος», σχολίασε.

Ο σύζυγος της Gwyneth δεν έχει κανένα πρόβλημα

Εκεί που νομίζεις ότι μία τέτοια δήλωση μάλλον δε θα ακούγεται καλά στον νυν, έχουμε να σου πούμε ότι ο σύζυγος της Paltrow, Brad Falchuk, από το 2018, όχι απλά γνωρίζει την κατάσταση αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα που η σύζυγός του κρατάει επαφές με τον πρώην της.

«Είναι ο λιγότερο επικριτικός άνθρωπος, ο άνθρωπος με τις λιγότερες ανασφάλειες. Σέβεται απόλυτα τη φιλία μας», σχολίασε και απέδωσε την αποδοχή του συζύγου της στην κατανόηση του συνειδητού χωρισμού.