Οι μεγάλες κουβέντες της Μαρίας Κωνσταντάκη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στη σύγχρονη κοινωνία

Οι μεγάλες κουβέντες της Μαρίας Κωνσταντάκη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στη σύγχρονη κοινωνία

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της εμπειρία σε κάθε επίπεδο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και με αφορμή τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολίασε περιπτώσεις κακοποιήσεων, καθώς και ανθρώπους που επέλεξαν να ξεφύγουν από τις κακοποιητικές τους οικογένειες και να αφήσουν πίσω αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς.

Η Μαρία Κωνσταντάκη μιλάει για τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στην κακοποίηση

Η 49χρονη ηθοποιός μιλώντας στον παρουσιαστή εξέφρασε την ικανοποίησή της που πλέον βλέπει ότι η κοινωνία αντιδρά πιο εύκολα όταν βλέπει κακοποιήσεις.

«Έχουμε γίνει λίγο πιο ευαίσθητοι. Βλέπουμε κάποιον να κακοποιεί ένα ζώο, βλέπουμε έναν άνθρωπο να κακοποιεί έναν άνθρωπο και θα πάρουμε πολύ πιο εύκολα πια τηλέφωνο και θα πούμε στην αστυνομία ‘Ελάτε’. Γιατί παλιότερα υπήρχε αυτό το πράγμα, ακόμα και στις πόλεις, το να μην ανακατευτούμε, το να μην μπούμε εμείς στην ιστορία και μας κάνει κακό. Τώρα εκεί βλέπω εγώ τη βελτίωση», σχολίασε.

Έπειτα, ο 48χρονος Αρναούτογλου αναρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκαν αυτά τα κτήνη που βλέπουμε να κακοποιούν με κάθε τρόπο. Και, τότε, η Κωνσταντάκη έδωσε την απάντησή της μέσα από την εμπειρία της με φίλους που προέρχονται από κακοποιητικό περιβάλλον.

«Σίγουρα όλα αυτά είναι αποστήματα της οικογένειας και της κοινωνίας, αλλά, έχω υπάρξει φίλη με ανθρώπους που είχαν ένα πολύ βίαιο οικογενειακό περιβάλλον και οι ίδιοι το άλλαξαν. Δηλαδή, είχα φίλο, ο οποίος μέχρι 20 χρονών ήταν έτοιμος για καυγά, ακριβώς επειδή προερχόταν από ένα περιβάλλον οικογενειακό που έτρωγε πολύ ξύλο και νόμιζε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης. Μόνος του ο άνθρωπος αυτός το άλλαξε. Έχω πολλές τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Μιλάμε για πολύ ξύλο, φάση νοσοκομείου, και το αλλάξανε», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός είναι ελεύθερη και, όταν ο Αρναούτογλου τη ρώτησε αν αυτό πρόκειται να αλλάξει, εκείνη απάντησε: «Δε βγαίνω να με φλερτάρουν. Ελεύθερη είμαι. Είναι όλα πιτσιρίκια. Το πιτσιρίκι είναι κάπως ανώριμο και το δικαιολογεί η ηλικία κι έχω κι εσένα που είσαι πιο μεγάλος από τα πιτσιρίκια και είσαι πάλι ανώριμος».

Η Κωνσταντάκη, στη συνέχεια, δήλωση πως πλέον αγαπάει περισσότερο από πριν τον εαυτό της και είπε μία ατάκα με μεγάλο νόημα.

«Με αγαπώ πολύ, τώρα περισσότερο από ποτέ. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουμε κάνει στον εαυτό μας και όχι στους άλλους», δήλωσε.