Η Θάλεια Ματίκα & ο Τάσος Ιορδανίδης μιλούν για τις αδυναμίες του έρωτα και τα 11 χρόνια γάμου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Θάλεια Ματίκα & ο Τάσος Ιορδανίδης μιλούν για τις αδυναμίες του έρωτα και τα 11 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι μιλά στο Queen.gr για την σχέση του και τα παιδιά τους, αλλά και την φετινή τους συνεργασία στο θέατρο σε ένα έργο που μιλά για το σήμερα, τον έρωτα και τη συμβίωση, την απόγνωση και την αγάπη. 

Η γνωριμία τους πριν από 14 χρόνια ήταν σίγουρα καρμική. Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε τη Θάλεια Ματίκα με σκοπό να συνεργαστούν επαγγελματικά και αυτή η πρώτη επαφή τους άλλαξε τη ζωή. Αλλά και την καριέρα, γιατί ανακάλυψαν στην πορεία, ότι έχουν μία κοινή συνισταμένη στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την τέχνη τους. Τα δύο τους παιδιά είναι η βάση της ευτυχίας τους και ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώνονται, είναι σπάνιος και ιδιαίτερος, μετά από 11 χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CFWbiTLle73

Τους συναντήσαμε στο θέατρο που φέτος έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους. Το οποίο κρύβει μία ακόμη καρμική συγκυρία: η παράστασή τους «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», με το έργο να το έχει γράψει ο Τάσος και τη σκηνοθεσία και την μουσική επιμέλεια να έχει η Θάλεια, στεγάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «ΑΛΦΑ», το καλλιτεχνικό σπίτι ενός άλλου ζευγαριού, του Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου. Οι ηθοποιοί του «παλιού, ελληνικού κινηματογράφου» τους εμπιστεύτηκαν για να χτίσουν και εκείνοι σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, τα δικά τους όνειρα.

Ο Τάσος και η Θάλεια μιλούν στο Queen.gr για τη σχέση τους, τα καθημερινά τους «σ'αγαπώ», τον μοναδικό τρόπο που έχουν βρει να αλληλοσυμπληρώνονται στη δουλειά και στο σπίτι, στο πώς καταφέρνουν να γεφυρώνουν τη διαφορετικότητά τους, αλλά και για τα παιδιά τους. Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει μάλιστα ότι είναι ακόμη πιο εκδηλωτικός από τον ρόλο του ως «Μάνος» και πατέρας της «Αγγελικής» στη «Γη της Ελιάς», όταν είναι μαζί με τα παιδιά του, τον 9άχρονο Δάνο και την 6άχρονη Νάγια.

https://www.instagram.com/p/CifhHTTIiLA

Και η συνέντευξή μας ξεκινά με τα χαρίσματα που θαυμάζει ο ένας στον άλλον. Ακόμη και τα ελαττώματά τους. Άλλωστε μία προσωπική τους συζήτηση για τη σχέση τους, ένα βράδυ τα χρόνια της καραντίνας, υπό τους ήχους του τραγουδιού των Beatles «I wanna hold your hand» ενέπνευσε τον Τάσο για να γράψει αυτό το θεατρικό έργο. Το οποίο μιλά για αδυναμίες, αλλά και για την μεγάλη δύναμη της αγάπης. Όπως η δική τους.