Ο George Clooney άφησε άφωνη την Drew Barrymore όταν της αποκάλυψε πώς κέρδισε την καρδιά της Amal

Κατερίνα Μπούσιου
Ο George Clooney άφησε άφωνη την Drew Barrymore όταν της αποκάλυψε πώς κέρδισε την καρδιά της Amal

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η γνωριμία του Clooney με την Amal Alamuddin κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και ο γόης του Hollywood δεν άφησε τίποτε στην τύχη, την πρώτη βραδιά της γνωριμίας τους, αλλά και μετέπειτα στο γάμο τους. 

Κανείς δεν πίστευε - ούτε και ο ίδιος - ότι ο ορκισμένος εργένης George Clooney θα έλεγε το «ναι» στον γάμο και θα γινόταν μάλιστα και χαζομπαμπάς. Και ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τι έγινε το βράδυ που γνώρισε την δικηγόρο Amal Alamuddin στο σπίτι του στην Ιταλία και πως καταφέρνει να κρατά άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους. Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Drew Barrymore, άφησε άφωνη και την ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cj8Z8KqLv5P

Το προξενιό και η πρώτη βραδιά

Ο George Clooney πλήγωσε αρκετές θαυμάστριές του, όταν ανακοίνωσε στις αρχές του 2014 τον αρραβώνα του και λίγους μήνες αργότερα και τον γάμο του με την Amal που έγινε στη Βενετία και ήταν άκρως ρομαντικός.

Αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε πει ούτε πως γνωρίστηκαν αλλά κυρίως το μυστικό για να κρατάει τη σχέση τους, όπως την πρώτη μέρα που την ερωτεύτηκε. Τα αποκάλυψε όλα στην εκπομπή της καλής του φίλης και συναδέλφου του, Drew Barrymore, στα πλαίσια της διαφημιστικής προώθησης της νέας του ταινίας «Ticket to Paradise», όπου συμπρωταγωνιστεί με την εξίσου καλή του φίλη Julia Roberts.

Ο λόγος που ο George Clooney και η Julia Roberts δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

H Drew τον ρώτησε αρχικά τι ακριβώς σκέφτηκε όταν την είδε για πρώτη φορά το 2013. Και εκείνος άρχισε την αφήγηση λέγοντας πικάντικες λεπτομέρειες: «Με πήρε ένα βράδυ ο ατζέντης μου και μου είπε ότι μία κοπέλα με ένα φίλο της, θέλει να με επισκεφτεί στο σπίτι μου στο Κόμο. Και μάλιστα μου είπε ότι «αυτή την κοπέλα θα την παντρευτείς». Και του απάντησα πολύ απλά πως είναι ηλίθιος και αυτό δεν θα συμβεί ποτέ». Τελικά αποδείχτηκε πως έγινε ακριβώς αυτό. Δεν είπε ωστόσο για ποιο λόγο ήθελε να τον γνωρίσει η Amal και για ποιο λόγο ο ατζέντης του, ήθελε αυτό το προξενιό.

https://www.instagram.com/p/Cj3BtDVg1tZ

Είχε όμως και συνέχεια. Ο Clooney είπε πως πέρασε όλο το βράδυ μιλώντας μαζί της και μετά τον προφανώς κεραυνοβόλο έρωτά τους, άρχισε να την βομβαρδίζει με ερωτικά γράμματα. Η Barrymore έμεινε άφωνη και τον ρώτησε αν εννοεί ηλεκτρονικά γράμματα, ή ρομαντικά με χαρτί και μολύβι και εκείνος απάντησε καταφατικά. Μάλιστα το συνέχισε λέγοντας πως αυτά τα γράμματα κρύβουν και το μυστικό για να κρατούν τον ρομαντισμό και τον έρωτα τους: «Ακόμη της γράφω γράμματα και μου γράφει επίσης. Τα αφήνω κάθε πρωί στο μαξιλάρι της.» όπως δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/Cj8MoKJgzt3

Οι φανς πάντως όχι μόνο εκτίμησαν τον ρομαντισμό του, αλλά δήλωναν στα σχόλια της ανάρτησης της Barrymore, όταν τώρα έχουν λόγο να τον αγαπούν ακόμη περισσότερο για τον ρομαντισμό του.

clooney_fans.JPG