O Brad Pitt παραδέχθηκε ότι 2 είναι οι πιο όμορφοι άντρες στον κόσμο

O Brad Pitt παραδέχθηκε ότι 2 είναι οι πιο όμορφοι άντρες στον κόσμο

Η απάντησή του δεν είναι σίγουρα αυτό που περίμενες να ακούσεις.

Ο Brad Pitt θεωρείται από πολλούς ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood. Ο διάσημος ηθοποιός αποτελεί άπιαστο όνειρο εκατομμυρίων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο και διαθέτει φανατικό κοινό που θα έκανε τα πάντα για να τον συναντήσει από κοντά.

Από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και σήμερα ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά, με την σημερινή του εικόνα να αποτελεί απόδειξη πως μεγαλώνει όμορφα. Κάθε του δημόσια εμφάνιση αποζημιώνει με το παραπάνω τις fans, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στις κάμερες ο Pitt ανέφερε: «Έχω περάσει τη μέση ηλικία και θέλω να είμαι συγκεκριμένος για το πώς θα περάσω αυτά τα τελευταία πράγματα, όπως και αν είναι. Δεν ήμουν ποτέ ένας τύπος πενταετούς σχεδίου. Είμαι απλά, ό,τι αισθάνομαι σωστό για την ημέρα. Ακόμα λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο».

O Brad Pitt ονόμασε τους 2 ωραιότερους άντρες στον κόσμο

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε ποιους συναδέλφους του θεωρεί τους 2 πιο όμορφους άντρες στον κόσμο. Προς μεγάλη μας έκπληξη ο Pitt δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του και τόνισε πως η απάντησή του είναι με κριτήριο την εμφάνιση, το χάρισμα και τη γοητεία.

«Ξέρεις στον κόσμο της υποκριτικής γιατί είναι η καθημερινή μου δουλειά… το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Paul Newman επειδή γέρασε τόσο χαριτωμένα. Και σύμφωνα με όλες τις αναφορές ήταν ένας πραγματικά ξεχωριστός, δοτικός, ζεστός και αληθινός άνθρωπος».

https://www.instagram.com/p/Cix30AEA7_7

Το δράμα των Brangelina αγρίεψε κι άλλο: Η νέα μήνυση της Jolie στον Pitt ύψους 250 εκατομμυρίων

«Αν πρέπει να ονομάσω κάποιον ηθοποιό εν ζωή, αυτός είναι ο George Clooney γιατί όχι;» συνέχισε αστειευόμενος. «Επειδή συνήθως, τον βγάζω έξω συνέχεια, και πάντα με βγάζει κι εκείνος», συμπλήρωσε ο Pitt. O 58χρονος μίλησε επίσης για το νέο του επαγγελματικό βήμα αφού σύντομα λανσάρει σετ αντρικής περιποίησης με την επωνυμία «Le Domaine Skincare».

O Brad Pitt παρουσίασε τα έργα τέχνης του σε έκθεση

Ο 58χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης έχει στραφεί προς την τέχνη, δημιουργώντας εντυπωσιακά γλυπτά. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο «Thomas Houseago's WE with Nick Cave & Brad Pitt » που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας.

Ο διάσημος ηθοποιός παρουσίασε γλυπτά μικρού και μεγάλου μεγέθους. Φιλοτέχνησε επίσης πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones», τα οποία όπως ο ίδιος ανέφερε δημιουργήθηκαν την περίοδο της καραντίνας.

Οι τίτλοι των έργων του Pitt είναι αρκετά πρωτότυποι και σε κάποια από τα κομμάτια του έγραψε: «Τραύμα όπλου που προκλήθηκε στο σπίτι», «Στοχεύοντας σε εσένα με είδα, αλλά ήταν πολύ αργά αυτή τη φορά», «Θαμμένες ανάγκες» και «Σκλάβοι των δικών μας αμαρτιών».

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσο κοστίζουν τα έργα ή αν κάποιο από αυτά έχει ήδη πουληθεί. Στην γκαλερί παρουσιάστηκαν επίσης έργα του καλλιτέχνη Thomas Houseago και του τραγουδιστή Νick Cave.

Πηγή κεντρικής: apimages.com