Ο George Clooney μοιράστηκε το πιο μεγάλο (και πιο αστείο) λάθος που έκανε με τα δίδυμα

Ο George Clooney μοιράστηκε το πιο μεγάλο (και πιο αστείο) λάθος που έκανε με τα δίδυμα

Η Amal Clooney και ο George Clooney στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας 'Ticket To Paradise' το 2022

AP

George και Amal έδωσαν μαζί συνέντευξη και μίλησαν για τα 5χρονα πια παιδάκια τους.

Όταν είσαι γονιός, πολλά ευτράπελα θα συμβούν με τα παιδιά σου. Από αστεία περιστατικά σε καθημερινές τους στιγμές μέχρι λάθη που μπορεί να μην καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα ότι είναι λάθη αλλά στην πορεία υφίστασαι τις συνέπειές τους. Ακόμα και με αστείο τρόπο.

Το λάθος του George και της Amal Clooney στα δίδυμά τους

Ο George και η Amal Clooney αντιμετωπίζουν τώρα μία τέτοια κατάσταση με τα δίδυμά τους και ο 61χρονος ηθοποιός την αποκάλυψε στο CBS Mornings και στον Gayle King. Τι ήταν αυτό;

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 και υποδέχτηκε τα παιδιά του στον κόσμο το 2017, αποφάσισε να μάθει Ιταλικά στα 5χρονα παιδιά του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ούτε εκείνος ούτε η Amal μιλάνε τη γλώσσα.

«Κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Τους μάθαμε Ιταλικά. Δε μιλάμε Ιταλικά. Οπότε, τα οπλίσαμε με μία γλώσσα που μπορεί να μας βλάψει. Δεν έχουμε ιδέα τι λένε», είπε ο Clooney στη συνέντευξή του.

Οι φάρσες και η λατρεία στον Batman

Ο George και η Amal έχουν δύο παιδιά, τον Alexander και την Ella, και, όπως είπε η δικηγόρος που επίσης έδωσε το παρών στην εκπομπή, ο Alexander είναι ένα ζιζάνιο και του αρέσει να κάνει φάρσες.

«Στον γιο μας αρέσει πολύ να κάνει φάρσες. Του έχεις διδάξει όλα αυτά τα μαθήματα και τώρα κάνει φάρσες στον μπαμπά του», είπε.

Στον μικρό αρέσει επίσης ο Batman, αποκαλώντας του τον αγαπημένο του υπερήρωα. Η σύμπτωση, ωστόσο, είναι ότι ο Clooney υποδύθηκε τον Batman στον κινηματογράφο, αλλά ο γιος του τον υποτιμά.

«Του λέω ‘Ξέρεις, ήμουν ο Batman’. Και μου απαντάει ‘Ναι, αλλά όχι πια’. Αν ήξερε μόνο πόσο αλήθεια ήταν αυτό», είπε ο Clooney.