J2Us: Η Δέσποινα Βανδή έγινε viral στο Twitter αλλά η ατάκα για τον Μπισμπίκη προκάλεσε πανικό

Πατούλια Κατερίνα
J2Us: Η Δέσποινα Βανδή έγινε viral στο Twitter αλλά η ατάκα για τον Μπισμπίκη προκάλεσε πανικό

Ακόμα ένας μαραθώνιος για το Just the 2 of Us στον Alpha και η Δέσποινα Βανδή κατάφερε για μια σειρά από λόγους να κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και Twitter.

Ακόμα ένα Σαββατόβραδο, ακόμα ένας μαραθώνιος του Just the 2 of Us, στον Alpha. Και μπορεί τα ζευγάρια των επαγγελματιών τραγουδιστών μαζί με τα ταίρια τους να διεκδικούν την ψήφο του κοινού για να παραμείνουν για φιλανθρωπικό σκοπό στο παιχνίδι, όμως ήταν η Δέσποινα Βανδή εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δέσποινα πιο hot από ποτέ

Η Δέσποινα προτίμησε μια δημιουργία με πολλές διαφάνειες, με δαντέλα, με κεντήματα και με ένα μπούστο- κορσέ που άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ της.

despoina.jpg

Η εμφάνιση της Δέσποινας ήταν τέτοια που η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μέχρι και σταθερό ποστ μαζί της στο Instagram ενώ ο Νίκος Κοκλώνης αποθέωσε την εμφάνιση της Βανδή τονίζοντας πως φέτος είναι πιο όμορφη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CkBwOKSLuL1

Η ατάκα του Νίκου παρά λίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Πάντως, μια άλλη ατάκα του Κοκλώνη έκανε τη Δέσποινα να μείνει… παγωτό! Βλέπεις

Βλέπεις, η Φωτεινή και ο Πάνος ερμήνευσαν το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» και αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την ομώνυμη σειρά του Alpha, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μιλώντας για τον Μπισμπίκη, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τον «γκόμενο» Μπισμπίκη αφήνοντας άφωνη τη Δέσποινα.

Πάντως, το Twitter, επικεντρώθηκε στη Βανδή και αυτό για μια σειρά από λόγους. Πρώτα πρώτα, η σέξι εμφάνιση της Δέσποινας. Έπειτα, η αυστηρή κριτική της το βράδυ αυτό και τρίτον, η αναφορά για μια ακόμα φορά στην προσωπική της ζωή και τον Βασίλη της.

Αυτή την εβδομάδα πάντως, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκείνος που μίλησε με ενθουσιασμό για τη Δέσποινας, η οποία είναι όπως τόνισε για εκείνον, ο ουρανός του.

«Θα σας πω ένα μόνο. Η Δέσποινα για μένα είναι ουρανός. Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου».

«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι ένα στάδιο στο οποίο κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Έχεις μια άλλη ωριμότητα. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή.

Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα.

Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας», είχε πει η Δέσποινα στην Κατερίνα Καινούργιου πριν μερικές εβδομάδες.