«Καίτη ή Δέσποινα;» - Το Twitter προσκυνάει Γαρμπή και Βανδή για τις επικές εμφανίσεις στο J2US

«Καίτη ή Δέσποινα;» - Το Twitter προσκυνάει Γαρμπή και Βανδή για τις επικές εμφανίσεις στο J2US

Η Καίτη και η Δέσποινα εμφανίστηκαν με θεϊκές εμφανίσεις και στο Twitter «τσακώνονταν» για το ποια από τις δύο είναι η βασίλισσα.

Εντάξει, όταν μιλάμε για τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή, δεν τίθεται θέμα για το αν κάποια από τις δύο έχει αφήσει το στίγμα της στην εγχώρια λαϊκή σκηνή. Πρόκειται για τραγουδίστριες που έχουν κάνει τεράστιες επιτυχίες σε όλα τα χρόνια της δράσης τους και κάθε φορά που εμφανίζονται δημιουργείται ένας μικρός πανικός.

Χάρη στο Just the 2 Of Us, όμως, αυτές οι δύο εντυπωσιακές και επιτυχημένες γυναίκες κάθονται κάθε εβδομάδα στο ίδιο τραπέζι και αναλαμβάνουν χρέη κριτικής επιτροπής για τα ζευγάρια που εμφανίζονται μπροστά τους να τραγουδήσουν. Και πώς να το αντέξει αυτό το Twitter;

Καίτη Γαρμπή – Δέσποινα Βανδή: God Save The Queens

Η 61χρονη Καίτη εμφανίστηκε απαστράπτουσα έχοντας επιλέξει μία total black εμφάνιση με τη βοήθεια του στυλίστα της. Στο πάνω μέρος, τα βλέμματα έκλεψαν τα κρόσσια και οι διαφάνειες ενώ το μακιγιάζ απογείωσε το look τονίζοντας τα μάτια.

j2us_despoina_vandi_kaiti_garmpi_twitter_emfaniseis22.jpg

Η 53χρονη Δέσποινα φόρεσε μία χρωματιστή δημιουργία που τόνιζε πολύ το μπούστο, αφήνοντας τα καστανά μαλλιά της να πέφτουν κυματιστά πάνω και να μοιάζει με γοργόνα.

j2us_despoina_vandi_kaiti_garmpi_twitter_emfaniseis20.jpg

Το Twitter έδινε τον τίτλο και στις δύο

Καταλαβαίνεις ότι κάπως έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην προκληθεί αναστάτωση στο Twitter.

«God Save the Queen», ήταν το κυρίαρχο μότο της βραδιάς, αφού οι τηλεθεατές έκαναν ασταμάτητα σχόλια για τις δύο τραγουδίστριες, αποκαλώντας πότε τη μία και πότε την άλλη «βασίλισσα». Και πώς να μην το κάνει, εδώ που τα λέμε, αφού ήταν και οι δύο θεές;

Η ακριβοδίκαιη Καίτη

Όσο περνούσε η βραδιά και εμφανίζοντας περισσότερα ζευγάρια, όμως, το κοινό άρχισε να σχολιάζει και κάτι άλλο: Το ότι η Γαρμπή λέει τα πράγματα με το όνομά τους, σε αντίθεση με άλλους που έχουν κάτσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής και προτιμούν να είναι πιο διαλλακτικοί.