Hair make over: Δέσποινα Βανδή - Καίτη Γαρμπή και Κατερίνα Στικούδη με 3 διαφορετικές αποχρώσεις

Hair make over: Δέσποινα Βανδή - Καίτη Γαρμπή και Κατερίνα Στικούδη με 3 διαφορετικές αποχρώσεις

Και οι 3 άλλαξαν τα μαλλιά τους λίγο πριν εμφανιστούν στην πρεμιέρα του J2US. Το καστανό της Δέσποινας Βανδή, το ζεστό κόκκινο της Καίτης Γαρμπή και η κατάξανθη Κατερίνα Στικούδη. 

Πλήρης ανανέωση για τις γυναίκες του J2US που λόγω πρεμιέρας, αποφάσισαν να κάνουν δραστικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Κατερίνα Στικούδη, εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικές, με την τελευταία να κάνει αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Από την κλασσική επιλογή στο φωτεινό ξανθό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτη, είχαμε δει την Δέσποινα Βανδή στην συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, ως καστανή με ξανθιές ανταύγειες, απόχρωση που είχε επιλέξει εδώ και αρκετούς μήνες. Όμως η τραγουδίστρια συνηθισμένη στο να κάνει αλλαγές, μεταμορφώθηκε ξανά. Γυρίζοντας μας στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CjV2ZP5srDs

Στην πρεμιέρα του J2US την είδαμε με μία νέα και all time classic χρωματική επιλογή, σε ένα καστανό σοκολατί χρώμα, το οποίο είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν και της πηγαίνει πολύ. Όπως και η sleek κόμμωση που επέλεξε.

https://www.instagram.com/p/CjdvF3urrao

Εκείνη όμως που έκανε την έκπληξη ήταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία φαίνεται ότι αγαπά τους πειραματισμούς και τις δραστικές αλλαγές. Έτσι την είδαμε κατάξανθη και αυτό προξένησε μεγάλη έκπληξη και στους φαν της.

stikoudi.jpg

Είχε φροντίσει μάλιστα να μην μας προδώσει την αλλαγή της με κάποια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για να μας το κρατήσει για έκπληξη. Μάλιστα ελάχιστες ώρες πριν σε ανάρτησή της, την είδαμε με το παλαιότερο look της, δείχνοντας πως ήταν αλλαγή, όντως της τελευταίας στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CjZ8CpJgqZE

Μία άλλη και αρκετά μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ήταν η Καίτη Γαρμπή. Η Καίτη «που αγαπούσες», ήταν τελικά η 4η κριτής η οποία αποκαλύφθηκε στην έναρξη του J2US και έλυσε τον γρίφο των ημερών, για το πρόσωπο το οποίο θα κάλυπτε την θέση της Μαρίας Μπακοδήμου. Η τραγουδίστρια προτίμησε μία βαθυκόκκινη ζεστή απόχρωση στα μαλλιά της, η οποία τονίζει και τα υπέροχα μάτια της.

Από την Έλλη Στάη στην Καίτη Γαρμπή ένα J2US δρόμος, γεμάτος μυστήριο με τον 4ο κριτή

https://www.instagram.com/p/Cjd2jQmsohp

Πάντως τυχαία ή σκόπιμα, πριν από λίγες ημέρες είχε φροντίσει να μας θυμίσει πως αυτή η απόχρωση ήταν η αγαπημένη της από το 2005, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από τα μουσικά βραβεία Mad με τον Τρύφωνα Σαμαρά, να επιμελείται τότε τα μαλλιά της. Το σχόλιο της: «...και με ωραίο σκούρο μαλλί» δείχνει ότι είχε πάρει την απόφασή της να κάνει μία αλλαγή, κατάλληλη για το ντεμπούτο της ως κριτής του show. Η τραγουδίστρια αν και αγχωμένη, έκανε μία πολύ ωραία εμφάνιση και ήταν μετρημένη στο λόγο της και πάντα γλυκιά με τους διαγωνιζόμενους.

https://www.instagram.com/p/CjGRXTlMTKN