Ο Θέμης στο «Μαύρο Ρόδο» τραγουδά Βανδή και η Κατερίνα Διδασκάλου γίνεται το απόλυτο meme των φανς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Θέμης στο «Μαύρο Ρόδο» τραγουδά Βανδή και η Κατερίνα Διδασκάλου γίνεται το απόλυτο meme των φανς

Spoiler alert. Το ερωτικό τρίγωνο που αφορά στην Ελισάβετ και το μεγάλο μυστικό του μοναστηριού στο «Μαύρο Ρόδο» που δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυφό, γιατί αφορά ένα φόνο. 

Δεν ήταν δύσκολο να γίνει αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια το «Μαύρο Ρόδο», με το 3ο του επεισόδιο χθες Κυριακή, να σημειώνει υψηλή τηλεθέαση. Λόγω σεναρίου και σπουδαίων ηθοποιών που συμμετέχουν, το κοινό ταυτίστηκε από την αρχή με την σειρά. Στα social media το αλλοτινό ζεύγος των Σεβαστών, ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου, έχουν γίνει ήδη trend και αγαπημένα memes που προκαλούν άφθονο γέλιο, ενώ ο έρωτας που ξεκινά ανάμεσα στην μοναχή Ελισάβετ και στον νεαρό Πέτρο Καστρινό, θα εξελιχθεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Πως μπορούν να συνυπάρξουν στα επόμενα επεισόδια ένας έρωτας και ένας φόνος ο οποίος καλύφθηκε με τις ευλογίες του μοναστηριού;

Η μοναχή Ελισάβετ ανάμεσα σε 2 άντρες και ο Θέμης Καστρινός σε μεγάλα κέφια

Το ειδύλλιο το οποίο θα αναπτυχθεί (κρυφά ή φανερά, με αναστολές ή χωρίς) ανάμεσα στην μοναχή Ελισάβετ και στον νεαρό Πέτρο Καστρινό στο Μαύρο Ρόδο και είναι το κεντρικό θέμα της σειράς, δε βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά κρύβει πολλούς κινδύνους για το μέλλον. Αυτός ο έρωτας έχει να αντιμετωπίσει τα συμφέροντα του μοναστηριού στο οποίο διακονεί η Ελισάβετ, αλλά και την αντιζηλία του παιδικού της φίλου, Γεράσιμου. Εκείνος είναι ο πιο δικός της άνθρωπος, ήταν πάντα δίπλα της και ζει με το κρυφό παράπονο πως ποτέ δεν θα μπορέσει να την έχει δική του, γιατί εκείνη προτίμησε την μοναστική ζωή. Μόλις μάλιστα αντιληφθεί πως ο Πέτρος θα έχει αισθήματα για εκείνη, θα ζηλέψει παράφορα. Είναι το ερωτικό τρίγωνο της σειράς, όπως ήδη το έχουν χαρακτηρίσει οι φανς της σειράς. Τα δύο νεαρά παιδιά θα έρθουν σε σύγκρουση, αλλά η Ελισάβετ θα απέχει από την δική τους διαμάχη, προς το παρόν.

https://www.instagram.com/p/CjcVYJ5NLWY

Εκείνος που καθόλου δεν θα ευχαριστηθεί με τις εξελίξεις, είναι ο πατέρας του Πέτρου, ο Θέμης Καστρινός, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης. Φέτος υποδύεται έναν πιο αλέγκρο τύπο και άνθρωπο της νύχτας, παράφορα ζηλιάρη με τη σύζυγό του Αγγελική την οποία θεωρεί κτήμα του. Όμως σε καμία περίπτωση δε θέλει ο γιος του να μπλέξει σε μία τέτοια ερωτική ιστορία, γιατί τον προορίζει για διάδοχό του.

didaskalou_kakouris.jpg

Τις αντιρρήσεις του και τις απειλές του προς την Ηγουμένη Φιλαρέτη, θα τις δούμε πολύ σύντομα. Προς το παρόν ο Θέμης γίνεται trend στο Twitter με την χθεσινή του σκηνή, όταν συναντά την πεθερά του (Λουκία Παπαδάκη). Το ρεπερτόριο είχε Δέσποινα Βανδή με το «Ανάβεις φωτιές» και οι φανς της σειράς ζητούν και ολόκληρο άσμα από την πίστα.

Trend όμως στα social media έγινε και η Κατερίνα Διδασκάλου στο ρόλο της Ηγουμένης Φιλαρέτης που κάποια στιγμή θα ανακαλύψει πως η θεία της Ελισάβετ (και επίσης μοναχή) κάλυψε ένα φόνο για να μην κατηγορηθεί η ανιψιά της. Μέχρι να δώσει συγχώρεση (αν δώσει) και να καλύψει όσα πρέπει να καλυφθούν, αντιμετωπίζει ένα απίστευτο τρολάρισμα για τον ρόλο της. Υποδειγματική στην ερμηνεία, οφείλουμε να πούμε. Μόνο που ακόμη την καταδιώκει η...Ελένη Σταμίρη, από τις Άγριες Μέλισσες.

Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

https://www.instagram.com/p/CjgRe0JrpoP

Κάποιοι μάλιστα από τους Twitterάδες θέλουν την Ηγουμένη να γίνεται η μητέρα του Βίκου, δηλαδή του Γιάννη Κουκουράκη, η οποία για κάποιο λόγο, εγκατέλειψε το παιδί της και βρήκε παρηγοριά στο Θεό. Για να ξαναθυμηθούμε το Μυρσίνη - Κωνσταντής, ως μάνα και γιος στις Άγριες Μέλισσες.