Η Ζενεβιέβ δεν μπορεί να ξεχάσει το GNTM - Η αυτοκριτική για τα λάθη και ο χορός με τα παιδιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ζενεβιέβ δεν μπορεί να ξεχάσει το GNTM - Η αυτοκριτική για τα λάθη και ο χορός με τα παιδιά της

Χορός και catwalk στο σπίτι για την Ζενεβιέβ μαζί με την 10χρονη κόρη της Ροζαλία και τον 5χρονο γιο της Μιχάλη που θύμιζε το GNTM. Οι νέες δηλώσεις της πρώην coach για τον διαγωνισμό και την συμπεριφορά της στα μοντέλα. 

«Το Λάος απαιτεί Ζενεβιέβ Μαζαρί» της είπε χαριτολογώντας ο Πέτρος Πολυχρονίδης και τα νέα επεισόδια του Asia Express έδειξαν την πρώην coach του GNTM και νυν συμπαρουσιάστριά του, να το απολαμβάνει όσο ποτέ, με τις περιπέτειες των παικτών στο Λάος. Το ίδιο όμως φαίνεται να το απολαμβάνει και στην Αθήνα η Ζεν κάνοντας ένα μικρό πάρτυ με τα παιδιά της στο σπίτι, που θύμιζε GNTM με άρωμα Halloween. Και αφού αναφερθήκαμε στο διαγωνισμό ομορφιάς, η πρώην coach έκανε ένα μικρό απολογισμό για την παρουσία της στο GNTM και παραδέχτηκε τα λάθη της.

geneviev2.jpg

Η Ζενεβιέβ φέτος μετά την παρουσία της στο GNTM, δείχνει να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την νέα της τηλεοπτική εμπειρία στο Asia Express. Και μάλιστα είναι τόσο ενθουσιασμένη που θέλει και δεύτερο κύκλο όπως δήλωσε. Παρά την ταλαιπωρία και τις δύσκολες συνθήκες. Ακόμη και όταν χρειάστηκε να πιει τον καφέ της πάνω από ένα γκρεμό. Από τον φόβο της, άρχισε να τραγουδά.

Και ενώ εμείς βλέπουμε τις περιπέτειες της από τα καλοκαιρινά γυρίσματα, η Ζεν δεν ξεχνά την παλιά της αγάπη, το GNTM, το οποίο όπως είπε και στην εκμπομπή DOT, όχι απλά το παρακολουθεί αλλά της αρέσει πολύ. Ήρθε όμως η στιγμή να ζητήσει εμμέσως και ένα συγγνώμη για το παρορμητικό της χαρακτήρα και παραδέχτηκε πως πολλές φορές, έκανε λάθος: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Την ίδια στιγμή που είπα κάτι την ίδια στιγμή το είχα μετανιώσει. Δεν είναι όμως ότι είσαι χειρούργος και θα βάλεις λάθος καρδιά σε έναν άνθρωπο. Είχα να κάνω με ενήλικες. Επειδή είμαι ένας νευρικός άνθρωπος και έξω καρδιά, είχα πει στα κορίτσια εξαρχής ότι αν πω κάτι να μην τρομάξουν».

Το Asia Express ξεκινά με γκρίνιες, auto stop, άρωμα Survivor και GNTM - Η Ζενεβιέβ στα καλύτερά της

Πάρτυ με τα παιδιά στο σπίτι

Η Ζενεβιέβ ζει φέτος μία από τις καλύτερες χρονιές της. Μετά από χρόνια ως art director στο χώρο της μόδας, η τηλεόραση είναι το νέο της επαγγελματικό πεδίο και φαίνεται πως πια, έχει αποκτήσει μία μικρή εμπειρία μαζί με αυτοπεποίθηση για αυτό και το απολαμβάνει περισσότερο. Αλλά εκείνο που θαυμάζουμε σε εκείνη, εκτός από τα επαγγελματικά της, είναι η μοναδική σχέση που έχει με τα παιδιά της, την 10χρονη Ροζαλία και τον 5χρονο Μιχάλη, τον Μίσα όπως γλυκά τον αποκαλεί. Και όπως λέει η Ναταλία Γερμανού «Τα παιδιά σου, πόσο παιδιά σου βρε Ζεν». Το σχόλιο της παρουσιάστριας, αφορούσε ένα βίντεο που ανέβασε η Ζενεβιέρβ με ένα μίνι catwalk αλά GNTM, με χορό και αμφίεση Halloween μαζί με τα παιδιά της. Υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Cher το οικογενειακό team της Ζενεβιέβ, είναι απίθανο.

https://www.instagram.com/p/CkDVtUUM-Lx

Η ίδια έχει περιγράψει μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα cool και με στυλ παιδιά της: «Έχω την πιο γεμάτη αγκαλιά, πιστεύω στην αγάπη και για το τι είναι αγάπη, η πιο σωστή περιγραφή από την Αλκυόνη Παπαδάκη (απόσπασμα): Η αγάπη δεν είναι μπακάλικο. Nα μετράς τι έδωσες εσύ. Τι εγώ. Τι ο άλλος. Ή δίνεις από την ψυχή σου και βγάζεις τον σκασμό. Ή κάτσε στη γωνίτσα σου και μέτρα τι δεν πήρες».

https://www.instagram.com/p/CdL6u50LH6n