«Εντάξει λήξτε το» - Σαστισμένη η Βίκυ Καγιά με τη Νικόλ και το Twitter «δικάζει» το GNTM

«Εντάξει λήξτε το» - Σαστισμένη η Βίκυ Καγιά με τη Νικόλ και το Twitter «δικάζει» το GNTM

Η ανατροπή δεν ήταν η οικειοθελής αποχώρηση, αλλά η μεγάλη απόφαση των κριτών.

Καρότσες, καρπούζια και ντουντούκες είχε η χτεσινή (24/10) δοκιμασία αποχώρησης του Greece’s Next Top Model, στην οποία οι συμμετέχουσες έπρεπε να υποδυθούν τις πλούσιες CEO που πουλάνε τα καρπούζια τους. Ναι, μοιάζει αστείο το όλο concept, όμως, στο ριάλιτι μοντέλων έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πιο απροσδόκητες δοκιμασίες και το πρόσφατο επεισόδιο δεν έπεσε έξω από τον κανόνα.

Η ώρα της κρίσης έφτασε

Ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος βρέθηκε στο πλάι της κριτικής επιτροπής για να συμβάλει λέγοντας τη γνώμη του για τα κορίτσια που έβγαλαν εις πέρας τη δοκιμασία με τη βοήθεια της Mary Vitinaros.

Η Μικαέλα και η Νικόλ είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες και, εκεί που απλά περιμέναμε να ακούσουμε ποια θα πάρει την πρωτιά, η Νικόλ είχε μία ξαφνική ανακοίνωση να κάνει: την οικειοθελή της αποχώρηση λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος στον Καναδά.

https://www.instagram.com/p/CkHLRT2DE7n

Μόλις η Καγιά το άκουσε, σάστισε. «Η διαδικασία σταματάει εδώ», ακούστηκε να λέει. Ένας λόγος είναι ότι η Νικόλ ήταν μία από τις αγαπημένες της παίκτριες, ένας άλλος ότι φέτος έχουν τη μία αποχώρηση μετά την άλλη και αυτό έκανε όλη την κριτική επιτροπή να προβληματιστεί σχετικά με το αν τα φετινά κορίτσια θέλουν να είναι εκεί.

https://www.instagram.com/p/CkHKlNUD8Nr

Το Twitter «δίκασε» το GNTM για τις αποχωρήσεις

Στο μεταξύ, οι τηλεθεατές που ήταν συντονισμένοι και στο Twitter άρχισαν να κάνουν σχόλια, τα οποία κυρίως περιστρέφονταν γύρω από το ότι «όλες οι παίκτριες θέλουν να φύγουν» και «στο τέλος δε θα μείνει καμία». Και το αντιμετώπισαν με αρκετό χιούμορ.

Μετά το «αντίο» στη Νικόλ, ακολούθησε μία συζήτηση μεταξύ των -αγανακτισμένων πια- κριτών, η οποία και κατέληξε στο ότι θα ψάξουν να βρουν νέα πρόσωπα που να τους δείξουν πρώτα απ’ όλα την αποφασιστικότητά τους και τη καθημερινή τους μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι που τους δίνει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία.

https://www.instagram.com/p/CkHLgUzq2Pb