Η Μαρία Ηλιάκη και 3 ακόμα celebrities που θα ήταν ιδανικές βοηθοί του κόουτς Ιτούδη

Η Μαρία Ηλιάκη και 3 ακόμα celebrities που θα ήταν ιδανικές βοηθοί του κόουτς Ιτούδη

Η Ηλιάκη θέλει να γίνει assistant coach στον Ιτούδη. Ποιες άλλες φανταζόμαστε.

Είναι γνωστό πια πως η Μαρία Ηλιάκη αγαπάει πολύ το μπάσκετ και παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες της Εθνικής μας. Η αγάπη της, ωστόσο, είναι τέτοια που πορώνεται, με αποτέλεσμα ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, να μη θέλει να βλέπει μαζί της σε εξωτερικό χώρο τους αγώνες, αφού η παρουσιάστρια εκτοξεύει βρισιές.

Τι έκανε η Μαρία Ηλιάκη όταν έβλεπε με τον Στέλιο Μανουσάκη τον αγώνα της Εθνικής

Η Ηλιάκη ξεκίνησε να διηγείται στους ακόλουθούς της ότι βρισκόταν στο σπίτι και έβλεπε την Εθνική μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιο Μανουσάκη. Αυτό, όμως, συνέβη επειδή εκείνος δεν ήθελε να δουν τον αγώνα σε κάποιο μαγαζί, γιατί στο τελευταίο που πήγαν η Ηλιάκη άρχισε να φωνάζει και να λέει βρισιές πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού.

«Σήμερα βλέπουμε την Εθνική στο σπίτι, γιατί ο Στέλιος λέει ότι ντρέπεται να με πάει εκεί που με είχε πάει την προηγούμενη φορά. Και σιγά τι έκανα ας πούμε. Επειδή σηκώθηκα και είπα 2-3 βρισιές, δυνατά, ε είχε και πολύ κόσμο. Και; Ωραία. Να πάμε σε κάποιο άλλο. Που δε μας ξέρουνε», είπε η Ηλιάκη, με τον Μανουσάκη να λέει από πίσω «Ναι, ναι».

Τότε η παρουσιάστρια πάτησε στο σχόλιό του και συνέχισε να λέει: «Ναι, ναι, αλλά δε με πήγες. Κάθομαι σπίτι μέσα στη ζέστη και βλέπω τον αγώνα, ενώ, ας πούμε, θα έπρεπε να είμαι κάπου έξω και να εκφράζομαι».

Και ξανά ο Μανουσάκης: «Ναι, ναι», προφανώς με έναν ειρωνικό τόνο.

Η Μαρία Ηλιάκη βοηθός προπονητή στον Ιτούδη;

Μετά τον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής ενάντια στην Τσεχία, ωστόσο, η 44χρονη παρουσιάστρια πήγε το θέμα σε άλλο επίπεδο. Έκανε, λοιπόν, τον δικό της σχολιασμό -ξεχνώντας και μερικά ονόματα στην πορεία-, ώσπου κάποιος της έστειλε το μήνυμα που ήθελε.

«Έτοιμη για assistant coach στον Ιτούδη», έγραψε ένας follower και εκείνη γρήγορα το έκανε story, τάγκαρε τον Δημήτρη Ιτούδη και τον ρώτησε: «Λες;».

maria_iliaki_assistant_coach_itoudi.jpg

Άλλες 5 celebrities που θα μπορούσαν να γίνουν βοηθοί του Ιτούδη

Δούκισσα Νομικού

Η πρώτη επιλογή λόγω ενθοουσιασμού, ήρεμης δύναμης αλλά και λόγω στυλ. Σκέψου τα εντυπωσιακά της looks δίπλα στα κομψά κοστούμια του Ιτούδη. Όχι, σκέψου.

https://www.instagram.com/p/CiSXrwAIUUk

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Ένα κορίτσι που βρίσκεται χρόνια στον αθλητισμό, τον αγαπάει και έχει το δικό του ανεπιτήδευτο στυλ στην παρουσίαση. Πώς να μην ταιριάξει;

https://www.instagram.com/p/Chz8eHCsOa-

Κατερίνα Ζαρίφη

Ποια καλύτερη να κρατάει τον παλμό στον πάγκο και στο κοινό από την Κατερίνα Ζαρίφη; Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει το ηθικό.

https://www.instagram.com/p/Ch2hdkGMvpx