Το μυστικό της Μαρίας Ηλιάκη για τόσο υγιή ξανθά μαλλιά δεν βρίσκεται μόνο στην περιποίηση

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της Μαρίας Ηλιάκη για τόσο υγιή ξανθά μαλλιά δεν βρίσκεται μόνο στην περιποίηση

Η Μαρία Ηλιάκη έχει ξανθά μαλλιά που λάμπουν και μοιάζουν smooth, αλλά το μυστικό της δεν κρύβεται μόνο στην ενυδάτωση. 

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια γυναίκα που έχει κάνει αρκετούς πειραματισμούς στα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να τη γνωρίσαμε ξανθιά, αλλά στην πορεία έγινε ginger, ενώ κάποια στιγμή δοκίμασε και το καρέ κούρεμα. Όλες οι αλλαγές πραγματικά την κολάκευαν, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει βρει το signature hair look της.

Η δημοσιογράφος παραμένει πιστή στο ξανθό χρώμα κι έχει υιοθετήσει ένα μεσαίο μήκος στα μαλλιά της, το οποίο της δίνει δύο μεγάλα ατού: να κάνει όποιο χτένισμα θέλει, αλλά και να έχει υγιή μαλλιά.

Ξανθά μαλλιά: Όλα τα tips και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για λαμπερό χρώμα με διάρκεια

Το μυστικό της Μαρίας Ηλιάκη για τέλεια και υγιή ξανθά μαλλιά

Σίγουρα η Μαρία χρησιμοποιεί στη hair care routine της σαμπουάν και conditioner, ώστε να είναι ενυδατωμένα και υγιή τα μαλλιά της. Και αυτό φαίνεται. Φροντίζει, όμως, και να διατηρεί αυτό το συγκεκριμένο μήκος- που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ, ούτε πολύ κοντό, ενώ της επιτρέπει συγχρόνως να κάνει κάθε πιθανό χτένισμα. Από αλογοουρά και κότσο, μέχρι μπούκλες και half up.

iliaki_mallia.jpg

Και πώς διατηρεί το μήκος; Προφανώς, πηγαίνοντας πολύ συχνά στο κομμωτήριο για φρεσκάρισμα στις άκρες. Και κάπως έτσι και έχει τέλειο μήκος, αλλά και ξανθά μαλλιά λαμπερά, χωρίς ψαλίδα. Μεγάλη υπόθεση να έχεις τέλεια ξανθά μαλλιά... Να τα λέμε κι αυτά!

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις τόσο υγιή μαλλιά και ειδικά ξανθά, η επίσκεψη στο κομμωτήριο και αυτό το μήκος της Μαρίας Ηλιάκη είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Και για να τους δώσεις ακόμα μεγαλύτερο boost, μην ξεχνάς τα σωστά σαμπουάν και conditioners για ενυδάτωση. Στην gallery θα βρεις 3+3 προϊόντα που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου και θα τα κάνουν #hairgoals.