Η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει τον αγαπημένο της Δημήτρη με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει τον αγαπημένο της Δημήτρη με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η Κατερίνα Καινούργιου καμαρώνει όπως πάντα για τον Δημήτρη της καρδιάς της, τον μπαμπά της.

Τον μπαμπά της γιορτάζει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και όπως συνηθίζει να κάνει στις γιορτές, στα γενέθλια και σε κάθε ξεχωριστή στιγμή του Δημήτρη Καινούργιου, η παρουσιάστρια και σήμερα του έστειλε ξεχωριστές ευχές από τον αέρα της εκπομπής της αλλά και από το Instagram.

Η ευχές στον Δημήτρη Καινούργιο

Τα stories της Κατερίνας, δείχνουν πάντα τον μπαμπά της νέο κι εκείνη μικρό παιδάκι δίπλα του.

Το ποστ για τα γενέθλια

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καινούργιος είχε τα γενέθλιά του.

«Μπαμπά μου χρόνια πολλά», είπε χαμογελώντας η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έσπευσε και σε εκείνο το ξεκίνημα της εκπομπής της να μιλήσει για τα γενέθλια του κυρίου Δημήτρη Καινούργιου.

Ο μπαμπάς της παρουσιάστριας είχε περάσει κάποια προβλήματα υγείας και είχε αναγκαστεί και να νοσηλευτεί πέρσι και η Κατερίνα που του τρέφει μεγάλη αδυναμία δεν θα μπορούσε να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Καινούργιου φρόντισε να αποκαλύψει και την ηλικία του μπαμπά της Δημήτρη, τονίζοντας πως το κάνει αυτό γιατί ο κύριος Καινούργιος έχει το κακό συνήθειο κάθε χρόνο που μεγαλώνει να κρύβει χρόνια και αντί για 65 να υποστηρίζει πως κλείνει τα 61.

https://www.instagram.com/p/Ce-zUzXDhhQ

Η Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της και να αυτοτρολάρεται συχνά – πυκνά.

Το τελευταίο διάστημα και μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσακρίδη, η Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές για την κατάσταση στα προσωπικά της ενώ δεν διστάζει να αναφέρεται και στην αντίδραση του μπαμπά της στους χωρισμούς της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ευχές στον μπαμπά της και το σχόλιό της ήταν απίθανο

Η αντίδραση του Δημήτρη Καινούργιου στους χωρισμούς της κόρης του

Έτσι και αυτή τη φορά, η Κατερίνα εξήγησε τι ακριβώς της λέει ο μπαμπάς της Δημήτρης, κάθε φορά που την βλέπει στεναχωρημένη μετά από έναν χωρισμό:

«Μου θυμίζουν τον πατέρα μου, κάθε φορά που πέφτω στα πατώματα, με φωνάζει και μου λέει, εσύ γι’ αυτόν. Σου εύχομαι να βρεις κάποιον σαν τον πατέρα σου», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια.