Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση για τα παιδιά τους

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση για τα παιδιά τους

Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει έναν δικό του τρόπο διαχείρισης του καθημερινού του προγράμματος.

Η Eva Mendes είναι μία ηθοποιός που αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της για λίγο σε δεύτερη μοίρα για να μεγαλώσει τις δύο κόρες της με τον Ryan Gosling, Esmeralda και Amada. Ο 41χρονος ηθοποιός, μάλιστα, την έχει ευχαριστήσει δημόσια που χάρη σε εκείνη μπορεί να αναλαμβάνει ρόλους και να λαμβάνει βραβεία, εξηγώντας πως, αν δεν ήταν εκείνη, δε θα μπορούσε ποτέ να το κάνει.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling κάνουν ένα ιδιαίτερο homeschooling στα παιδιά τους

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στo Daily Telegraph και αποκάλυψε στο κοινό πως η 6χρονη Amanda Lee και η 8χρονη Esmeralda Amada παρακολουθούν μαθήματα στο σπίτι -homeschooling- και, μάλιστα, έχουν ειδικό δάσκαλο που ταξιδεύει μαζί τους όπου κι αν πάνε.

«Δεν κάνω εγώ το homeschooling, γιατί το προσπάθησα και δεν είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία», άρχισε να λέει για να πάρει τα πράγματα από την αρχή.

Ο λόγος του homeschooling είναι για να μη χωρίζεται η οικογένεια κάθε φορά που ο Gosling ή η Mendes πρέπει να ταξιδεύουν για τα διάφορα πρότζεκτ που αναλαμβάνουν.

«Πρέπει να προσπαθείς να κρατάς την οικογένεια κοντά. Ειδικά όταν παιδιά είναι μικρά», επισήμανε.

Κάπως έτσι, τα παιδιά ακολουθούν τους γονείς σε όλον τον κόσμο και ο δάσκαλος ακολουθεί όλη την οικογένεια.

«Είμαστε αρκετά τυχεροί να έχουμε κάποιον να ταξιδεύει μαζί μας που μπορεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή τους σε αυτό το σημείο και αυτό που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να ενσωματώσουμε την πόλη που είμαστε όσο γίνεται περισσότερο», είπε.

Ακριβώς επειδή η οικογένεια έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αυτήν την ιδιαίτερη μέθοδο εκπαίδευσης για τα παιδιά, η Amada και η Esmeralda στην παρούσα φάση έχουν υιοθετήσει και αυστραλέζικη προφορά, καθώς έμειναν ενάμιση μήνα στην Αυστραλία.