Αν βαριέσαι να βάλεις τάξη στη ντουλάπα, δες τη Μαίρη Συνατσάκη στον 7ο μήνα να διδάσκει ξεκαθάρισμα

Αν βαριέσαι να βάλεις τάξη στη ντουλάπα, δες τη Μαίρη Συνατσάκη στον 7ο μήνα να διδάσκει ξεκαθάρισμα
@YouTube

Βρήκε παπούτσια που δεν θυμόταν πού ήταν. (Bonus: Πώς θα οργανώσεις και τα ντουλάπια της κουζίνας σύμφωνα με τη Mairiboo). 

Τι κι αν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Η Μαίρη Συνατσάκη παραμένει δραστήρια εκτός αλλά και εντός social media. Η 37χρονη επιτυχημένη YouTuber, μοιράζεται καθημερινά πλάνα από τη ζωή της και τα περισσότερα από αυτά αφορούν τα νέα δεδομένα αλλά και πώς κυλούν αυτές οι εβδομάδες για εκείνη (κυρίως) στο σπίτι.

Μάλιστα, σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που ανέβασε στο αγαπημένο της προφίλ στο YouTube, η γνωστή influencer είπε στους ανθρώπους που την ακολουθούν πως είναι σε φάση ξεκαθαρίσματος και ειδικότερα, ξεκαθαρίσματος που αφορά τη ντουλάπα της ή αλλιώς τον πονοκέφαλο κάθε #δεν_έχω_τι_να_φορέσω γυναίκας. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχει τι να φορέσει κάθε γυναίκα διότι δεν ξέρει και πού είναι τα πράγματά της ανάμεσα στην άμορφη μάζα ρούχων που έχει μετατραπεί εκείνη η ντουλάπα.

Πίσω στα νέα της Μαίρη και δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε πως μας έπεισε να τα βάλουμε με το τέρας που κρύβουμε στη ντουλάπα μας. Μάλιστα, μάς υπενθύμισε και το τι πρέπει να κάνουμε εκείνα τα ρούχα/παπούτσια που δεν φοράμε και μιλάμε φυσικά για το προσωπικά μας bazaar και το μοίρασμά τους σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Σαφέστατα, η Μαίρη είπε και άλλα πράγματα με πολύ σοβαρό κοινωνικό περιεχόμενο αλλά αυτό είναι ένα κεφάλαιο.

Στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος, η Μαίρη μοιράστηκε με το κοινό της και το σκεπτικό του τί κρατάει, τί πετάει και πιο συγκεκριμένα είπε πως όταν έχει ένα ζευγάρι παπούτσια σε πολλά χρώματα, εκείνη θα κρατήσει το ένα. Στη συνέχεια έδωσε και άλλες ιδέες και inspo για το πώς να δράσεις έξυπνα και μπορείς να δεις παρακάτω το video της.

Ας δούμε τώρα τα αποτελέσματα της οργάνωσης μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram

Αν και η Μαίρη τραβούσε πάντα τα βίντεό της από συγκεκριμένη γωνία λήψης, τώρα που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μάς έδωσε κάποια γενικότερη εικόνα του χώρου.

https://www.instagram.com/p/CkGvR8-Ju3Y
https://www.instagram.com/p/CkENNNaPB4A
https://www.instagram.com/p/CiFJLXXs4ye

Ας δούμε τώρα και την τακτοποίηση των ντουλαπιών της κουζίνας

https://www.instagram.com/p/CjpoE6ADWt3

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η μέλλουσα μαμά δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η συγκατοίκηση έγινε από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδοποιός δεν έκρυψαν ποτέ την επιθυμία τους να δημιουργήσουν πολύ σύντομα τη δική τους οικογένεια.

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», ανέφερε στο ΟΚ πηγή από το στενό τους περιβάλλον.