Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το γούρι της από την πρώτη εξέταση στην εγκυμοσύνη

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το γούρι της από την πρώτη εξέταση στην εγκυμοσύνη

Η Μαίρη έχει ένα γούρι από την πρώτη χοριακή που της χάρισε τα νέα πως θα γίνει μαμά μέχρι και σήμερα, λίγο πριν μπει στον τελευταίο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της.

Από τον Ιούλιο του 2022 που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ως σήμερα, η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε ανοιχτή στους fans της στο Instagram και το Youtube για το πώς βιώνει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Οι δυσκολίες, οι χαρούμενες στιγμές, οι αλλαγές στο σώμα της, όλα τα ξεχωριστά συναισθήματα που βιώνει, έχουν κάνει τη Μαίρη πιο ειλικρινή από ποτέ.

Το γούρι της εγκυμοσύνης

Έτσι και σήμερα, η Μαίρη, σε έναν ακόμα υπέρηχο και ενώ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε αυτό που όλες οι εγκυμονούσες κάνουν, να έχουν ένα ξεχωριστό γούρι.

Ειδικά τα κορίτσια που δυσκολεύτηκαν να βιώσουν το θαύμα της εγκυμοσύνης και έπρεπε να περιμένουν τα αποτελέσματα της πρώτης τους χοριακής κι όχι ενός απλού τεστ στο σπίτι, βίωσαν μια διπλή λαχτάρα.

«Έχουμε έρθει για υπέρηχο και συνειδητοποιώ ότι όλες οι μαίες και ο γιατρός εδώ δεν με έχουν δει να φοράω ποτέ τίποτα άλλο εκτός από την τυχερή μου σαλοπέτα 8 μήνες τώρα. Τη φορούσα από την πρώτη χοριακή και μετά έπαθα αυτό που την θεωρώ γούρι. Χαζομαρούλες αλλά με αφήνω να έχω αυτή τη μία», έγραψε η Μαίρη χαρακτηριστικά.

mairiboo_2957466942273699198.jpg

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Συνατσάκη έχει φουσκώσει πολύ.

Γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μετά τον πέμπτο μήνα:

«Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννετικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος», εξομολογήθηκε η Μαίρη με την Ελένη να εξηγεί πως είναι σημαντικό να το λέει αυτό μια νεαρή γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CkENNNaPB4A

Πώς αποφάσισε η Μαίρη το ότι θέλει να γίνει μαμά:

«Τώρα έγινε ο Ίαν, δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Το κομμάτι αυτό το συζητούσα και στην ψυχοθεραπεία. Οπότε έγινε ξεκάθαρα για τον Ίαν, είδα στα μάτια του πως είναι έτοιμος. Δεν είναι ότι ήμασταν καιρό μαζί, ήμασταν δύο χρόνια και στον 1,5 προχωρήσαμε. Γνωριζόμασταν και πιο πριν αλλά τον είδα στις αλλαγές του», είπε η Μαίρη και τόνισε:

«Έμεινα έγκυος πάνω στη φάση που η πραγματικότητα ήταν έξτρα δύσκολη. Το γεγονός ότι έχω κάτσει σπίτι μου, μου δίνει μια ασφάλεια. Έχω τα γατιά μου, τα Φιλαράκια και αποφορτίζομαι, έχω κάτσει μέσα», είπε η Μαίρη.

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Τα κιλά και η Μαίρη

«Είμαι 38 και νιώθω χορτάτη, θέλω να πάρω τον χρόνο μου και να αφοσιωθώ σε αυτό. Επιθυμούσα να πεταχτεί η κοιλιά μου, μου φέρθηκαν καλά οι ορμόνες, ο μεταβολισμός μου αλλά δεν εστιάζω στα κιλά, δεν ζυγίζομαι, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία αυτή», είπε η Μαίρη για το σώμα της που αλλάζει στην εγκυμοσύνη.

«Όλα να σας πάνε εύκολα, γρήγορα και ωραία. Να το ευχαριστηθείτε», είπε η Ελένη κλείνοντας την κουβέντα με τη Μαίρη, η οποία μιλώντας με μετρημένες λέξεις για τον καλό της, περιορίστηκε στο να πει πως λατρεύουν τις αγκαλιές.

d

Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις»!