Το σοκ της Αγγελικής Νικολούλη στο «Τούνελ» και τα παράπονα των τηλεθεατών

Το σοκ της Αγγελικής Νικολούλη στο «Τούνελ» και τα παράπονα των τηλεθεατών

Το τηλεφώνημα που «πάγωσε» και η εξέλιξη στην υπόθεση της Άρτεμις που έδωσε ελπίδα δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση. Τα σχόλια των χρηστών και το ...49% της τηλεθέασης.

Παρά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, η Αγγελική Νικολούλη ήταν ξανά πιστή στο πόστο της και ανήμερα της Εθνικής Επετείου στις 23:20, στο MEGA. Το «Φως στο Τούνελ» άλλωστε είχε μερικές πολύ σοβαρές υποθέσεις να εξιχνιάσει, οπότε η μάχιμη ρεπόρτερ δεν έκρινε πως ήταν καλή στιγμή να μην εκπέμψει η εκπομπή της. Ωστόσο, το αγαπημένο της κοινό, έκανε για ακόμα μία φορά παράπονα για την ώρα προβολής και το γεγονός πως ξενυχτάνε.

Αρχικά, το «Φως στο Τούνελ» καταπιάστηκε μια πολύ μυστηριώδη εξαφάνιση- το δυνατό σημείο της Αγγελικής Νικολούλη. Εξέτασαν την εμπλοκή μιας εξίσου μυστηριώδους γυναίκας σε αυτή, τα μέχρι τώρα δοθέντα στοιχεία και το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο νυν αγνοούμενος, το οποίο διακόπηκε απότομα.

Ακολούθως, σειρά είχε η υπόθεση μίας αγνοούμενης νεαρής μητέρας, της οποίας μάλιστα η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι αγχωμένοι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε όλους να βοηθήσουν αν έχουν το οποιοδήποτε στοιχείο, με τις έρευνες να πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι συγγενείς της Αθηνάς Κρέπαππα 47 χρόνων, απευθύνθηκαν στο «Τούνελ», σε μία προσπάθεια να την εντοπίσουν. Η Αθηνά, μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού, αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου από την Καλλιθέα όπου μένει με τον σύντροφό της.

Έφυγε για να πάει στο ταχυδρομείο να εισπράξει ένα επίδομα που λάμβανε και χάθηκε.

fos-sto-tounel-i-nea-eksafanisi-mystirio-miteras-stin-athina_1667026033.jpg

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, ήταν σε σύγχυση και δεν ήξερε που βρίσκεται. Αυτό φάνηκε από το τηλεφώνημα που έκανε στον σύντροφό της. Όταν εκείνος της ζήτησε να ρωτήσει κάποιον περαστικό, έμαθε ότι ήταν στη Λιοσίων, στις τρεις Γέφυρες. Από εκεί και μετά τα ίχνη της χάθηκαν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία από το Λονδίνο όπου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της αγνοούμενης, εξέφρασαν φόβους για την τύχη της και έκαναν έκκληση συναισθηματικά φορτισμένες, σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή. Αργά τη νύχτα μία ιδιαίτερη μαρτυρία έστειλε το «Τούνελ» στο κέντρο, σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, όπου οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν.

Μια άλλη υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε η εκπομπή ήταν αυτή που έχει απασχολήσει αρκετά μάλιστα τις τελευταίες ημέρες τα media, με έναν βιαστή που η δράση του αφορά κυρίως τα νότια προάστια της Αθήνας και εντοπίζει τα θύματά του σε στάσεις λεωφορείων.

Ειδικά όσον αφορά την τελευταία υπόθεση, υπήρξε μια ανατρεπτική εξέλιξη και επικράτησε αναστάτωση στο πλατό, όταν δέχθηκαν ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα. Ενώ προβαλλόταν ένα συγκεντρωτικό απόσπασμα με τη δράση του, διεκόπη το βίντεο προκειμένου να παρακολουθήσουμε το τηλεφώνημα αυτό.

Αφού λοιπόν σταμάτησε η προβολή του βίντεο, η Αγγελική Νικολούλη προσπάθησε για ακόμη μια φορά να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να διαχειριστεί άψογα την ταραχή της: «Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά παροτρύνοντας τον συνομιλητή της να δώσει ένα στοιχείο για τον φερόμενο «Δράκο των νοτίων προαστίων».

«Για μισό λεπτό, παιδιά δεν περνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε; Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση.

Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Αναφορά έγινε στο Twitter και στην υπόθεση της νεαρής Άρτεμις η οποία αγνοείται δύο χρόνια. Οι χρήστες της πλατφόρμας έκαναν αναφορά στη νέα μαρτυρία και στο νέο στοιχείο με τη φωτογραφία. Όλοι, ελπίζουν να είναι ζωντανή.

Η Άρτεμις από το Κορωπί και η επαναφορά της υπόθεσης

Οι πιστοί φίλοι της εκπομπής σίγουρα θα θυμούνται την υπόθεση της 19χρονης τότε Άρτεμις από το Κορωπί. Η νεαρή κοπέλα που εξακολουθεί να αγνοείται δύο χρόνια μετά, είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φυσικά της μάχιμης δημοσιογράφου. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί, με τους γονείς της να μιλούν στην Αγγελική Νικολούλη για τα όσο τραγικά ζούσαν εκείνη την περίοδο. «Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», είχε χαρακτηριστικά πει ο πατέρας της στην εκπομπή «ραγίζοντας καρδιές». Η υπόθεση απασχόλησε χθες, 28/10, την εκπομπή και πάλι με αφορμή μια νέα φωτογραφία που έλαβαν οι συνεργάτες του «Τούνελ». Συγκεκριμένα, όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής, τους έστειλαν την εικόνα μιας κοπέλας που έμοιαζε πράγματι με την επί δύο χρόνια αγνοούμενη.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας

Στα δικαστήρια προσήχθη την περασμένη Τρίτη η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας που την έχει καλέσει σε απολογία για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας.

Όσα είπε η ρεπόρτερ για την ώρα της δικαιοσύνης που πλησιάζει.

Φως στο «τούνελ» του Twitter

Οι twitter-όφιλοι τηλεθεατές της εκπομπής δίνουν κάθε Παρασκευή ρεσιτάλ ατάκας στη δημοφιλή εφαρμογή. Άλλοτε εκθειάζοντας τον επαγγελματισμό και την οξυδέρκεια της καταξιωμένης δημοσιογράφου, άλλοτε εντοπίζοντας αστεία ευτράπελα.

Χαρακτηριστικό και το πλάνο με την τηλεθέαση και το ...49% με την Σοφία Φιλιππίδου από τη σειρά Δύο Ξένοι. Για την ιστορία τα πραγματικά νούμερα τηλεθέασης με τα σημερινά δεδομένα ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικά καθώς η εκπομπή συγκέντρωσε 13,8% το δυναμικό και 18,7% στο γενικό σύνολο.

FgMRs9XX0AI4gcP.jpg

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι οι τηλεθεατές που έκαναν τα παράπονα για την ώρα της εκπομπής.

Ας δούμε τώρα μερικά από τα χθεσινοβραδινά tweets.