Φως στο Τούνελ: Απογοήτευση στους fans της Αγγελικής Νικολούλη και ο λόγος είναι ένας

Πατούλια Κατερίνα
Φως στο Τούνελ: Απογοήτευση στους fans της Αγγελικής Νικολούλη και ο λόγος είναι ένας

Το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη εππέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες ντυμένη στα ροζ αλλά οι τηλεθεατές που ξενύχτηκαν με το το Φως στο Τούνελ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους.

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και τη χτεσινή, η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες για ένα ακόμα «Φως στο Τούνελ».

Αμέσως το Φως έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter, με τους πιστούς τηλεθεατές της Νικολούλη να περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της 12χρονης στον Κολωνό και στην υπόθεση της Πάτρας.

Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και οι καταγγελίες

Η Αγγελική από νωρίς είχε μιλήσει για το θέμα της κακοποίησης παιδιών, εξηγώντας πως τα ζητήματα αυτά απαιτούν λεπτούς χειρισμούς ενώ στην εκπομπή έγιναν γνωστά όλα εκείνα τα στοιχεία για τα εγκλήματα κατά των παιδιών και τα τηλέφωνα που πρέπει να κρατήσουν όσοι βρίσκονται σε κίνδυνο για να μπορέσουν να βοηθηθούν.

tounel.JPG

Αυτά τα εγκλήματα σε βάρος των παιδιών, είναι ζοφερή η εικόνα, στόχος μας είναι να φτάσουμε στο φως, να γίνουν έργα και όχι μόνο λόγια. Κάθε τέσσερις μέρες ένα παιδί πέφτει θύμα σεξουαλικού εγκλήματος. Πρέπει να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, τώρα που έχουμε ξεσηκωθεί όλοι. Θέλει μια προσέγγιση ιδιαίτερη το θέμα αυτό», τόνισε αρχικά η Νικολούλη, εξηγώντας πως η 12χρονη και τα αδέρφια της έχουν πάρει φροντίδα και στέγη από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Έξαλλο το κοινό στο Twitter για την Πάτρα

Κι ενώ οι ώρες περνούσαν με τις υποθέσεις της Ρόδου και της μητέρας των δύο παιδιών που αγνοείται, οι τηλεθεατές μάταια περίμεναν το ρεπορτάζ για την Πάτρα, μιας και η εικόνα της φερόμενης ως μητροκτόνου, Ρούλας Πισπιρίγκου στο τρέιλερ έκανε πολλούς να σκεφτούν πως το Φως θα ασχοληθεί και με την υπόθεση αυτή. Τελικά, η Αγγελική αφιέρωσε μόνο 30 δευτερόλεπτα για την υπόθεση της Πάτρα, τονίζοντας πως η κατηγορούμενη θα απολογηθεί και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών.

Κι αφού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού για την 28η Οκτωβρίου, η Νικολούλη έκλεισε την εκπομπή.