Φως στο Τούνελ: Οι 4 αλήθειες της Βέλτση για τις κακοποιήσεις παιδιών έκαναν το Twitter να υποκλιθεί

Φως στο Τούνελ: Οι 4 αλήθειες της Βέλτση για τις κακοποιήσεις παιδιών έκαναν το Twitter να υποκλιθεί

Η επί χρόνια συνεργάτιδα ψυχολόγος της Αγγελικής Νικολούλη είπε αυτά που πάνω-κάτω όλοι σκεφτόμαστε με τη φρίκη που αντικρίζουμε αυτές τις μέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μέσα στα πρώτα λεπτά κατάφερε να γίνει το Νο1 θέμα συζήτησης στο Twitter. Η 58χρονη δημοσιογράφος έχει αποδείξει, φυσικά, τη δυναμική της και την ποιότητα των εκπομπών της, όμως, αυτήν τη φορά, όλοι περίμεναν και κάτι άλλο: Τον σχολιασμό στο θέμα των βιασμών της 12χρονης που έχει αφήσει την κοινωνία σε σοκ το τελευταίο διάστημα.

Τα λόγια είναι φτωχά για να σχολιάσουμε αυτό που βίωσε το 12χρονη κορίτσι. Ο αποτροπιασμός από τη δράση των βιαστών και την περίφημη λίστα των 213 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που θα έπρεπε όχι απλά να είχαν τεθεί πολύ νωρίτερα αλλά πράγματα που φαντάζουν πως θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα και απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήταν.

Το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε για τις παιδικές κακοποιήσεις

Η Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ, λοιπόν, συζήτησαν το έγκλημα από κάθε πλευρά. Αναρωτήθηκαν για πάσα ευθύνη, από αυτήν του σχολείου, στο οποίο καιρό δεν παρουσιαζόταν το κορίτσι μέχρι την έλλειψη άμεσων υποδομών, όπως τη γνωστοποίηση ενός αριθμό στον οποίο να μπορεί να καλεί το εκάστοτε παιδί που χρειάζεται βοήθεια.

Το Twitter υποκλίθηκε στη Ναταλί Βέλτση

Ανάμεσα στην ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη βρίσκεται και η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση, η οποία χρόνια συνεργάζεται με τη δημοσιογράφο και πολλές φορές έχει χειροκροτηθεί από τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται.

Η 36χρονη ειδικός, που σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το 2003 έως το 2007 και έπειτα απέκτησε την ιδιότητα της νευροψυχολόγου, σχολίασε τα τεκταινόμενα και όσες φορές πήρε τον λόγο, είπε αλήθειες που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε σκεφτεί αυτές τις μέρες.

Εξ ου και οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν και έγραφαν παράλληλα στο Twitter υποκλίθηκαν και αναπαρήγαγαν τις ατάκες της.

Δες τις 4 που κυριάρχησαν το χτεσινό βράδυ από τις διάφορες αναλύσεις.