Το καλύτερο δώρο γενεθλίων η Ελένη Μενεγάκη το έχει ήδη και είναι ο Μάκης της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το καλύτερο δώρο γενεθλίων η Ελένη Μενεγάκη το έχει ήδη και είναι ο Μάκης της

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται σήμερα 53 ετών και έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου. Οι υπέροχες φωτογραφίες τους και όλες οι φορές που μίλησε για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια.

Γιορτινή είναι σήμερα (29/10) η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια γιορτάζει τα 53α γενέθλιά της και λάμπει από ευτυχία έχοντας δίπλα της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή Μαρίνα, είναι η απόλυτη ευτυχία της και στην προσωπική της ζωή βιώνει τον απόλυτο έρωτα με τον Μάκη της.

Η βασίλισσα της Ελληνικής TV αλλά και του Instagram, διανύει μια εξίσου υπέροχη περίοδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA πριν 2 σεζόν αποδεικνύει πως ήταν, είναι και θα είναι η πιο δημοφιλής-επιτυχημένη παρουσιάστρια στη χώρα μας.

Οι τρυφερές δηλώσεις για τον άντρα της ζωής της

Πριν λίγους μήνες η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον καλεσμένο της, Γιάννη Νταλιάνη, εξομολογήθηκε, ότι και στην άλλη ζωή θα επέλεγε τον Μάκη Παντζόπουλο.

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι. Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά χωρίς τον Μάκη στο πλευρό της

Η αγάπη τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου και όπως η ίδια έχει αποκαλύψει ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ξεχνάει ποτέ τις επετείους τους. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η παρουσιάστρια είπε on air: «Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου. Και του λέει ο Μάκης ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα γιατί θα είναι μαζί με τη μανούλα του. Τα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… Τις γιορτές, τις επετείους, όλα αυτά. Και λέω κοίτα να δεις, αν δε μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα».

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν περίτρανα.

https://www.instagram.com/p/BfWcgENBUZW

Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν διστάζουν να ποζάρουν μαζί στον φακό. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Ο γάμος με τον Μάκη Παντζόπουλο

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2015, λίγες ημέρες πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους, Μαρίνα. Η παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της αποφάσισαν να τελέσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε πολύ κλειστό κύκλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια καταχωρήθηκε ως Ελένη Παντζοπούλου στο μαιευτήριο κι όχι ως Ελένη Μενεγάκη ενώ κατά την έξοδό του το ζευγάρι φόραγε βέρες στο δεξί τους χέρι.

Η γέννηση της Μαρίνας τους

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, τη Μαρίνα. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική, όμως, μέχρι να έρθει αυτή η μέρα η ίδια δεν μίλησε ποτέ για εγκυμοσύνη εντός και εκτός του τηλεοπτικού αέρα. Οι τηλεθεατές απλώς έβλεπαν την κοιλιά της Ελένης να φουσκώνει με την ίδια να μην αναφέρει απολύτως τίποτα.

«Δεν με ρωτούν οι άνθρωποι που με αγαπούν, βρε παιδιά, θα απαντήσω σε σας τους δημοσιογράφους;», είχε δηλώσει η Ελένη λίγους μήνες πριν γεννήσει και όταν πήγε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγάλου εμπορικού κέντρου με την οικογένειά της.

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στη ζωή της και τη φώτισε ακόμα περισσότερο με τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της να είναι τα εξής: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι».

Πηγή κεντρικής: ndp