Το καλοκαίρι δεν τελείωσε - 5 κοραλλί κραγιόν για summerish μακιγιάζ σαν της Τάμτα

Μαρία Ροδίτη
Το καλοκαίρι δεν τελείωσε - 5 κοραλλί κραγιόν για summerish μακιγιάζ σαν της Τάμτα

Η Τάμτα φοράει το κοραλλί κραγιόν με super fresh τρόπο και ήρθε η ώρα το ίδιο να κάνεις κι εσύ.

Είναι μία από τις πιο ανατρεπτικές παρουσίες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Τολμά, πειραματίζεται και δοκιμάζει τάσεις, ενώ δημιουργεί και η ίδια trends κάθε σεζόν. Ο λόγος για την Τάμτα που – αυτήν τη φορά- βέβαια δεν έκανε κάτι super extreme, αλλά φόρεσε το απόλυτο χρώμα κραγιόν του καλοκαιριού: το κοραλλί.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει με extravagant looks την τραγουδίστρια; Εκείνη φόρεσε το πιο summerish κραγιόν και δημιούργησε ένα fresh look που κι εσύ μπορείς να κάνεις… από το πρωί ως το βράδυ.

Η Kim Kardashian αντέγραψε την Τάμτα & ο Tom Zois μάς εξηγεί τις δυσκολίες του hair look

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Τάμτα με κοραλλί κραγιόν

Η Τάμτα πόζαρε στο Instagram της με λευκό φόρεμα και μενταγιόν με πέρλες στον λαιμό, ενώ ολοκλήρωσε το look της με το πιο fresh, καλοκαιρινό μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια άφησε το κοραλλί κραγιόν να πρωταγωνιστήσει στο look της και να αναδείξει το μαύρισμά της, ενώ έδωσε ένταση και στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/ChaPywZsUuk

Τι έκανε συγκεκριμένα; Χρησιμοποίησε μαύρο eyeliner κι έκανε έντονη γραμμή, ενώ ολοκλήρωσε το make up look με μαύρη μάσκαρα. Και κάπως έτσι η Τάμτα δημιούργησε ένα εύκολο, κομψό κι εντυπωσιακό μακιγιάζ, το οποίο – με το κατάλληλο outfit- μπορεί να «σταθεί» από το πρωί ως το βράδυ.

Shopping time

Κι επειδή… μπορεί να τελείωσες το κοραλλί κραγιόν σου, ώρα να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Όχι, δεν τελείωσε ακόμα το καλοκαίρι! Αυτή η εβδομάδα- σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- θα έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οπότε άνετα μπορείς να «παίξεις» με coral lips στο μακιγιάζ σου.

Check την gallery, λοιπόν, και δες 5 υπέροχα, φωτεινά και λαμπερά κοραλλί κραγιόν, που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.