Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Η 10η επέτειος γάμου και οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Η 10η επέτειος γάμου και οι #couplegoals φωτογραφίες τους

O κριτής του GNTM και η σύζυγός του γιορτάζουν σήμερα 10 χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν full in love.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. O κριτής του GNTM και η σύζυγός του μετρούν 10 χρόνια γάμου και έχουν δημουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια. Τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και τους έφεραν ακόμη πιο κοντά.

Η 10η επέτειος γάμου και το τρυφερό post

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού. Το αγαπημένο ζευγάρι συμπλήρωσε 10 χρόνια γάμου, με τον κριτή του GNTM να δημοσιεύει μια throwback φωτογραφία από την παραμυθένια τους τελετή.

gamos_karavas.jpg

«Happy wedding anniversary baby!Χρόνια μας πολλά αγάπη μου ! Για πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι ! I love you 💕01/11/2012», έγραψε η Ραφαέλα Ψαρρού στο Instagram δημοσιεύοντας ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/Cka1Aons1Tz

GNTM: Το κορίτσι με τη λεύκη αποχώρησε και ο Γιώργος Καράβας έδειξε την στήριξή του

Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Το αγαπημένο ζευγάρι παραμένει full ερωτευμένο μετά από 10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά. Τo μοντέλο και η nail artist φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο μόνο για τους δυο τους και πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις που τους βοηθούν να «σπάνε» την ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναθερμαίνουν τη σχέση τους.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

To ερωτευμένο ζευγάρι κατοικεί μόνιμα στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μας έχουν αποκαλύψει διάφορες γωνιές του εντυπωσιακού και μοντέρνου σπιτιού τους.

Το διάσημο μοντέλο αλλά και η σύζυγός του έχουν εκλεπτυσμένο γούστο και αυτό αποτυπώνεται στο σπίτι τους. Το σαλόνι είναι στους τόνους του γκρι και έχει επιρροές σκανδιναβικού στυλ. Αν κρίνουμε από τα post του ζευγαριού στα social media, οι σκούρες αποχρώσεις τους αρέσουν ιδιαίτερα.

Η minimal αισθητική του χώρου απαρτίζεται από λιτά κάδρα, ξύλινα έπιπλα, βάζα και φυτά εσωτερικού χώρου. Στο καθιστικό βρίσκεται ο μεγάλος, γκρι καναπές και οι κουρτίνες σε μπορντό-λευκό χρώμα. Μικροί καθρέπτες, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες και λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco, δίνοντάς μας έμπνευση για το δικό μας σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CNW698kgMxQ

Το επιτραπέζιο γήπεδο ποδοσφαίρου αποτελεί αγαπημένο spot του Γιώργου Καράβα και του γιου του. O κριτής του GNTM έχει δηλώσει on camera την αγάπη του για το ποδόσφαιρο οπότε ένα σχετικό item δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι του. Από την άλλη πλευρά του σαλονιού ξεπροβάλλει ο περιστρεφόμενος vintage φάρος στον οποίο το μοντέλο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές.

Η γνωριμία και ο γάμος

Παντρεύτηκαν το 2012 με τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) που ήρθαν αργότερα στον κόσμο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Το μοντέλο εκφράζει συνεχώς δημόσια τα συναισθήματά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και πρόσφατα δήλωσε: «Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε. Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στ εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

https://www.instagram.com/p/CaaHKNMM4bg

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου», δήλωσε πριν λίγους μήνες το μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή κεντρικής: rafaela_psarrou