Η 42χρονη ηθοποιός Michelle Williams έγινε για τρίτη φορά μαμά

Η 42χρονη ηθοποιός Michelle Williams έγινε για τρίτη φορά μαμά
Getty Images

Η ηθοποιός είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί πριν από 17 χρόνια με τον αδικοχαμένο σταρ του Hollywood, Heath Ledger. Το δεύτερο παιδί της ήρθε στον κόσμο εν μέσω πανδημίας και τώρα η οικογένειά της αποκτά ακόμα ένα μέλος. 

Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν η Michelle Williams ανακοίνωσε πως στα 42 της χρόνια περιμένει το τρίτο της παιδί, δύο μόλις χρόνια μετά την γέννηση του δεύτερου. Η εν λόγω είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω μίας υπέροχης φωτογράφισης και συνέντευξης στο περιοδικό Variety.

https://www.instagram.com/p/CdYXTEWI1q0

Το Σάββατο (30/10), η ηθοποιός εθεάθη να κρατά χαμογελαστή σε μάρσιππο το βρέφος της σε casual βόλτα που πραγματοποίησε με την οικογένειά της και τις αποκλειστικές φωτογραφίες εξασφάλισε η Daily Mail.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Thomas Kail πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο καρπό του έρωτά του, τον Hart, τον Ιούνιο του 2020.

Η 42χρονη σταρ του «Dawson’s Creek», η οποία είναι επίσης μητέρα της 17χρονης Matilda που είχε αποκτήσει από τη σχέση της με τον αδικοχαμένο star Heath Ledger είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη στο Variety την εγκυμοσύνη της ενώ παράλληλα είπε πως η γέννηση του 2χρονου Hart εν μέσω πανδημίας ήταν μια υπενθύμιση πως η ζωή συνεχίζεται.

«Ήταν μία καλή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται. Ο κόσμος που φέραμε το παιδί μας, δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν. Αλλά απολαμβάνει την ευτυχία που υπάρχει στο σπίτι μας».

Χωρίς να αποκαλύψει τότε το φύλο του μωρού που περίμενε και που ήρθε στον κόσμο πριν από μόλις λίγες ημέρες, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy είχε περιγράψει τη γονεϊκότητα ως την «απόλυτη» πράξη δημιουργικότητας.

Μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα της Williams ήταν η ταινία Το μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain, 2005), για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Το ίδιο έτος αρραβωνιάστηκε με τον πρωταγωνιστή της εν λόγω επιτυχημένης ταινίας, , Heath Ledger, και έφερε στον κόσμο την κόρη τους Mathilda Rose την ίδια χρονιά. Το ζευγάρι χώρισε το φθινόπωρο του 2007 και ο Ledger πέθανε το 2008 από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Η Williams και ο σύζυγός της, ο 44χρονος Thomas Kail, γνωρίστηκαν ενώ συνεργάστηκαν στο «Fosse/Verdon» το 2018, ενώ τον επόμενο χρόνο αρραβωνιάστηκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020.

Θυμίζουμε ότι η σταρ του «Blue Valentine» και τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό Phil Elverum από το 2018 έως το 2019. Όσο για τον Kail, ο σκηνοθέτης του Μπρόντγουεϊ χώρισε από τη πρώην σύζυγό του Angela Christian το 2019 έπειτα από περίπου μια δεκαετία γάμου.