Ο χωρισμός των Τριανταφυλλίδου & Βλάχου ήρθε χωρίς μουρμούρα - Πώς κάποιοι το είχαν καταλάβει

Ο χωρισμός των Τριανταφυλλίδου & Βλάχου ήρθε χωρίς μουρμούρα - Πώς κάποιοι το είχαν καταλάβει
Instagram

Η ζωή στην Αμερική, το σπίτι που έζησαν και οι κοινές φωτογραφίες που απέμειναν στο Instragram. 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν υπάρξει ζευγάρι για παραπάνω από μια δεκαετία και η αλήθεια είναι πως οι φήμες πως δεν είναι μαζί υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους, σε αυτή τη δεκαετία βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και στην Αμερική προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρο. Εδώ και αρκετούς μήνες, ο ηθοποιός βρίσκεται στα πάτρια εδάφη καθώς εμπλέκεται με επαγγελματικό project που καθιστά την παρουσία τους εδώ απαραίτητη ενώ η Ιωάννα μόλις τελείωσε τα γυρίσματα ταινίας στην Αμερική όπου και συμμετέχει.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η μελαχρινή ηθοποιός, το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια και αποδέχθηκε την πρόταση των δημοσιογράφων για ένα μίνι Q&A. Ανάμεσα σε άλλα, η Ιωάννα ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και για τη γνώμη της για τη νέα σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.

«Την έχω δει τη σειρά και ναι τον καμαρώνω. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάτι τηλεοπτικά για να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το απόσπασμα που έπαιξε και στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτισλή, αποκάλυψε ανέφερε ότι το ζευγάρι των ηθοποιών δεν είναι πλέον μαζί.

«Και εγώ το έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Άντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γυρνώντας ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram», είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/CQ87MtAhKJ9

Η αλήθεια είναι πως ένα έμπειρο μάτι στα social γνωρίζει πως οι δυο τους είχαν πάνω από ένα χρόνο να ανεβάσουν κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. Κάτι που λέει πολλά καθώς και οι δύο μοιράζονταν πλάνα από την κοινή τους ζωή με τους followers τους αρκετά συχνά. Πάντως σε αυτό που συμφωνούν οι άνθρωποι που τους ξέρουν, κάτι που ισχυρίστηκε και η Σταματίνα στην εκπομπή, είναι ότι ο χωρισμός του ζευγαριού που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", ήρθε χωρίς μουρμούρα.

Ας δούμε τις κοινές φωτογραφίες που υπάρχουν ακόμα στο Instagram της Ιωάννας

Τα πλάνα από το σπίτι που έμεναν στην Αμερική

Λίγα λόγια για την Ιωάννα

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/p/BveUBaRnzfW

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά της ΝΕΤ “Ο Θησαυρός της Αγγελίνας”, όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, “Λίτσα.com”, γεγονός που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009 συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου για τη σειρά “Εργαζόμενη Γυναίκα” στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “4” το 2009.

https://www.instagram.com/p/BvgWvKDncFZ

Τη σεζόν 2010-2011, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του MEGA, “Η γενιά των 592€” ενώ τη σεζόν 2012-2013 παρουσίασε μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Βαγιάτα και Λάμπρο Φισφή την stand up comedy εκπομπή “Κάψε το σενάριο”. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας, η ίδια με τον Δημήτρη Μακαλιά επιλέχθηκαν να παίξουν στα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της εταιρίας “Anytime”. Τις σεζόν 2013-2015, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του ALPHA, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, μέσω του οποίου έγινε περισσότερο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/Bx75y3xBJkj

Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο, μετά το τέλος των σπουδών της στην υποκριτική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έπαιξε στη παράσταση “Safe Distance” σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου “Η Τύχη της Μαρούλας”, “Τραγίλογοι”, “Νεφέλες” και “Η Κοιμωμένη Ξύπνησε”

Το καλοκαίρι του 2010, έπαιξε στη παράσταση “Λυσιστράτη” που ανέβηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ενώ τη χειμερινή σεζόν 2010-2011 συμμετείχε στη παράσταση “Σουίτα στο πλάζα” στο Θέατρο Αθηνά. Παράλληλα, έπαιξε και στους “Ήρωες” στο Θέατρο Εμπορικόν, η οποία συνεχίστηκε και τη σεζόν 2011-12. Ακολούθησε η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα “Κάψε το σενάριο Tour” (καλοκαίρι 2013) αλλά και οι παραστάσεις “Πράματα και Θάματα” (2013-2014, Μικρό Παλλάς) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, “Φάντασμα με γόβες” (2014-2015, Θέατρο Γκλόρια) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και “Ο Βιολιστής στη στέγη” (2015-2016, Θέατρο Badminton) σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού.

Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο της το 2010, μέσα από την ταινία του Παναγιώτη Κράββα, “Ο Θάνατος που ονειρεύτηκα”. Ακολούθησαν η ελληνοφιλανδικής παραγωγής “Περιπέτεια στο Αιγαίο (Lomasankarit)” σε σκηνοθεσία Taavi Vartia, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, η κωμωδία “Amore mio” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015 και η αμερικανικής παραγωγής “Clyde Cooper” (2018).

unknown_58453495_281847736037632_7018743727262646579_n.jpg

Το 2018 έκανε μια guest εμφάνιση ως Νικόλ στην αμερικανική σειρά “Swedish Dicks” του Pop TV. Τη σεζόν 2018-2019 ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής ζαχαροπλαστικής “Bake Off Greece” στον ALPHA.

Το 2020, την είδαμε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Homeland και στο τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου όπου εμφανίστηκε για λίγο στο πλευρό της πρωταγωνίστριας της σειράς Claire Danes να υποδύεται μια κατάσκοπο από τη Ρωσία.

Το Pole Dancing

Τα τελευταία χρόνια, η 37χρονη έχει υιοθετήσει αυτό τον τρόπο εκγύμνασης ο οποίος και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα.

https://www.instagram.com/p/CMRezL4HHLY