«Να σου ζήσει» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη γέννησε και το κοινό χειροκρότησε τα Καλύτερά της χρόνια

Κατερίνα Μπούσιου
«Να σου ζήσει» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη γέννησε και το κοινό χειροκρότησε τα Καλύτερά της χρόνια

Πολλά συγχαρητήρια έδωσαν οι τηλεθεατές για την συγκίνηση με έναν θάνατο και την γέννηση του Αντωνόπουλου junior και 4ου παιδιού της Κατερίνας Παπουτσάκη. Μία σειρά μυθοπλασίας που δίδαξε με ένα και μόνο επεισόδιο. 

Από την μία είναι η φωνή του αφηγητή Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που συγκινεί με τα λόγια του. Από την άλλη είναι το σενάριο, οι διάλογοι και το εξαιρετικό καστ. Και ναι, η σειρά τα «Καλύτερα μας χρόνια» η οποία συνεχίζεται για 3η χρονιά, έχει την αγάπη των τηλεθεατών που της αξίζει. Η Κατερίνα Παπουτσάκη παρέδωσε μαθήματα υποκριτικής χθες, τόσο με την απώλεια της μητέρας της, όσο και με την γέννηση του 4ου παιδιού της και το Twitter ξαναθυμήθηκε την εποχή του Παρά Πέντε και του τελευταίου επεισοδίου της θρυλικής σειράς.

Αντωνόπουλοι για χειροκρότημα

Οι λεγόμενες οικογενειακές σειρές, που απευθύνονται και σε ένα ευρύ κοινό, πέρα από την θεματολογία που στηρίζεται πράγματι στα δρώμενα μίας οικογένειας, είναι all time classic. Θυμήσου το «Ευτυχισμένοι μαζί», «Άκρως οικογενειακόν», ακόμη και το «Παρά πέντε». Αυτό θυμήθηκαν χθες και αρκετοί από τους χρήστες στα social media, που συγκινήθηκαν με το διπλό επεισόδιο από τα «Καλύτερα μας χρόνια». Την μετάβαση από το θάνατο στη ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cci4-OxrG17

Ο θάνατος της γιαγιάς Ερμιόνης, της αγαπημένης τηλεοπτικής μαμάς της Κατερίνας Παπουτσάκη, έφερε δάκρυα στους τηλεθεατές για την συγκινητική ερμηνεία της Υβόννης Μαλτέζου, που θύμισε το ανατριχιαστικό τελευταίο επεισόδιο του «Παρά Πέντε» με την απώλεια της γιαγιάς Σοφίας και τηλεοπτικής γιαγιάς του Γιώργου Καπουτζίδη. Εκεί ξεχώρισαν και την ερμηνεία της Κατερίνας Παπουτσάκη που λίγο αργότερα έγινε μαμά του 4ου παιδιού της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τον θηλασμό και το μεγάλο ρίσκο που πήρε στη ζωή της

https://www.instagram.com/p/CiurQHWKIdv

Μπορεί στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός μετά την απόκτηση των δύο αγοριών της, του Μάξιμου και του Κίμωνα, να λέει πως δεν σκέφτεται ακόμη να κάνει και ένα τρίτο παιδί, αλλά στην σειρά έγινε ήδη πολύτεκνη. Το Twitter άρχισε τις ευχές για τον Αντωνόπουλο junior και τα σχόλια ήταν επικά για το συγκινητικό κλείσιμο και του δεύτερου επεισοδίου.

https://www.instagram.com/p/CiufWiZDrXp

Η τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή με έναν τόσο ωραίο τρόπο. Μεγάλο ατού της σειράς, η ρετρό απεικόνιση και η μετάβαση σε κάθε χρονιά των '70s ανάλογα με την πολιτική και οικονομική κατάσταση της εποχής.