Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν 19 ετών στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η ντροπή της δεν περιγράφεται

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν 19 ετών στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η ντροπή της δεν περιγράφεται

Η δημοφιλής ηθοποιός έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, τη μεσημβρίαν» ήταν χθες (18/10) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη της συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά.

Η 43χρονη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του Χάρη Ρώμα και της η Άννας Χατζησοφιά, «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε μια νεαρή ρεπόρτερ που κάλυπτε την «ομηρία» των πρωταγωνιστών από έναν «αιμοσταγή εγκληματία».

Η συμμετοχή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η ντροπή

Η ηθοποιός συμμετείχε στο 13ο επεισόδιο της 1ης σεζόν της σειράς.

«Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα. Τύπου «δεν θέλω να με πληρώσετε, μήπως θέλετε να σας πληρώσω εγώ;», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει τα 10 χρόνια του γάμου της και ήδη είναι στο νησί του έρωτά της

Και συμπλήρωσε: «Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών».

Untitled.png

Στο 20:01 θα δεις την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη η οποία υποδύεται μια ρεπόρτερ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που πρωταγωνιστεί και στις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Όπως ανέφερε σε λίγο η σειρά μπαίνει στην εποχή των 80’s και θα την δούμε με νέο look και μακριά μαλλιά.

O γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η γνωστή ηθοποιός συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και ξάφνιασε τον Θέμη Γεωργαντά με τις δηλώσεις της: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα μόλις ένα μήνα μετά την γνωριμία τους, η οποία αποδείχθηκε καρμική.

Για την ημέρα του γάμου της η ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν γίνει μαμά, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

Για την γνωριμία τους η 43χρονη έχει δηλώσει: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

Το μυστικό του γάμου της

«Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη».

Το μυστικό του γάμου τους όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχει πει η Κατερίνα σε συνεντεύξεις της, είναι η καλή επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους. Αυτό ήταν και το μαγικό στοιχείο της πρώτης τους γνωριμίας. Τους είχαν συστήσει παλαιότερα κοινοί τους φίλοι και όταν ο Παναγιώτης επέστρεψε από την Αμερική όπου ζούσε, στο δεύτερο κιόλας ραντεβού τους, μιλούσαν για 3 ώρες. Τότε κατάλαβαν πως όχι απλά επικοινωνούν πολύ καλά μαζί, αλλά και πως ταιριάζουν.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki