Από το νυφικό έως τα σανδάλια η Κατερίνα Παπουτσάκη λέει πως στον γάμο της τίποτα δεν ήταν κανονικό

Από το νυφικό έως τα σανδάλια η Κατερίνα Παπουτσάκη λέει πως στον γάμο της τίποτα δεν ήταν κανονικό

«Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν». Το νυφικό των 100 ευρώ και η απάντηση για το τρίτο παιδί. 

Τον Αύγουστο του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά μετά από έναν μήνα γνωριμίας. Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι γνωρίστηκε εκείνο το καλοκαίρι και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος με αποτέλεσμα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Δονούσα.

10 χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (16/10) και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Θέμη Γεωργαντά τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της πορεία.

Για την εποχή των παπαράτσι

Μιλώντας για την εποχή των παπαράτσι και όσα βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ "Τα καλύτερά μας χρόνια" είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πράγματα και τα περιοδικά. Ήταν η φάση που τότε τα πράγματα ήταν πάρα πολύ αλλιώς και σε κόκκινη ζώνη. Τώρα δεν είναι έτσι. Έχουν αλλάξει τα πράγματα γιατί ο κόσμος πια κουράστηκε, βαρέθηκε, δεν υπάρχουν αυτές οι εκπομπές πια και είναι άλλη η φάση. Επίσης, δεν υπάρχει το ακατανόμαστο αυτό δελτίο το απαίσιο και υπάρχει πια το Instagram που ο καθένας ότι θέλει το κάνει πρώτος».

«Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω. Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γλυκές ευχές και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της

Για τη δημιουργία οικογένειας

Η γνωστή ηθοποιός συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και ξάφνιασε τον Θέμη Γεωργαντά με τις δηλώσεις της: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”».

Για το τρίτο παιδί

Στο σίριαλ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και στην ερώτηση του οικοδεσπότη σχετικά με το αν στην πραγματική της ζωή ένα τρίτο παιδί είναι στα πλάνα της, η ηθοποιός είπε με χιούμορ: «Όχι, ευχαριστώ. Ούτε καν σκυλάκι δεν θέλω τώρα, ποτέ μην λες ποτέ αλλά ποτέ».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει 2 γιους (Μάξιμος και Κίμωνας) και βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Για τον γάμο της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα, με την συνάντησή τους να αποδεικνύεται καρμική.

https://www.instagram.com/p/CFR3cqvAo3z

Για την ημέρα του γάμου της η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν γίνει μαμά, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

Για την γνωριμία τους η 43χρονη έχει αναφέρει στο παρελθόν: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

'Οσα είχε αποκαλύψει παλαιότερα για το κόστος του νυφικού look

Θυμίζουμε, ότι πολλές φορές η ηθοποιός έχει μιλήσει για την ημέρα του γάμου της δίνοντας μάλιστα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον μη κανονικό γάμο της. Αναφορικά με τις τιμές των ρούχων, η Κατερίνα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 πως για την περίσταση επέλεξε μία λευκή maxi δημιουργία την οποία αγόρασε από το Μοναστηράκι μόλις 100 ευρώ ενώ τα σανδάλια με τα οποία το συνδύασε, σε αρχαιοελληνικό στυλ κόστισαν μόλις 20 ευρώ.

Για το μυστικό του γάμου της

«Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη».

Το μυστικό του γάμου τους όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχει πει η Κατερίνα σε συνεντεύξεις της, είναι η καλή επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους. Αυτό ήταν και το μαγικό στοιχείο της πρώτης τους γνωριμίας. Τους είχαν συστήσει παλαιότερα κοινοί τους φίλοι και όταν ο Παναγιώτης επέστρεψε από την Αμερική όπου ζούσε, στο δεύτερο κιόλας ραντεβού τους, μιλούσαν για 3 ώρες. Τότε κατάλαβαν πως όχι απλά επικοινωνούν πολύ καλά μαζί, αλλά και πως ταιριάζουν.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ενεργή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται συχνά τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Μια ματιά στο Instagram της Κατερίνας Παπουτσάκη αρκεί για να δούμε μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές, αλλά και χώρους του σπιτιού τους.

https://www.instagram.com/p/BueAhhQAnkg

Η αγαπημένη οικογένεια μένει σε ένα υπέροχο, cozy σπίτι στην περιοχή του Χολαργού. Το μεγάλα μπαλκόνια, το σαλόνι, η ευρύχωρη κουζίνα, τo τζάκι και τα minimal διακοσμητικά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού της Κατερίνας Παπουτσάκη. Το γκρι χρώμα κυριαρχεί στον χώρο με τον γκρι καναπέ και το χαλί να δεσπόζουν στο σαλόνι.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki