Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια και θα ζηλέψεις σίγουρα το #couplegoals post του Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια και θα ζηλέψεις σίγουρα το #couplegoals post του Βασίλη Κικίλια

Με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram ευχήθηκε ο Υπουργός Τουρισμού στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, για την ημέρα των γενεθλίων της.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία πριν λίγο δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Ο Υπουργός Τουρισμού ευχήθηκε στην Τζένη με ένα πολύ τρυφερό post στα social media και με την απόλυτη #couplegoals φωτογραφία.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας με τον κατάξανθο γιο τους σε παραλία της Άνδρου

Το post του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

Με φόντο μια λίμνη (υποψιαζόμαστε από το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Σουηδία) ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτήν ακριβώς τη φωτογραφία επέλεξε ο Υπουργός Τουρισμού για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CkdIpG8MJhm

«Χρόνια πολλά Τζενάκι μου γλυκό! Στα εύκολα και στα δύσκολα πάντα μαζί ❤️ #birthdaygirl», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του για την ημέρα γενεθλίων της Τζένης Μπαλατσινού, με εκείνη να σχολιάζει με μια κόκκινη καρδούλα. Τα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους πήραν «φωτιά» με όλους να δίνουν τις ευχές τους στο πρώην μοντέλο, αλλά και να σχολιάζουν πόσο υπέροχη είναι η φωτογραφία.

Οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και στην ονομαστική εορτή της Τζένης Μπαλατσινού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υπουργός Τουρισμού εύχεται στη σύζυγό του. Ο Βασίλης Κικίλιας εκφράζει δημόσια πολύ συχνά την αγάπη του για την Τζένη Μπαλατσινού και αυτό έκανε πολύ πρόσφατα, στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν εκείνη είχε την ονομαστική της εορτή.

https://www.instagram.com/p/Ci2Ow_os_bF

«Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης Κικίλιας επεξηγώντας με hashtag ότι το βαπτιστικό όνομα της Τζένης είναι Πολυξένη. Φυσικά, το πρώην μοντέλο απάντησε με πολλές καρδούλες στον άντρα της ζωής της, ενώ ήταν -για ακόμη μια φορά- αμέτρητες και οι ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους.