Ο Κικίλιας junior έχει ξετρελάνει πιο πολύ από τους γονείς του, τα αδέλφια του

Ο Κικίλιας junior έχει ξετρελάνει πιο πολύ από τους γονείς του, τα αδέλφια του

Η νέα φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη από τις διακοπές και οι ξανθοί μπόμπιρες της showbiz. 

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, όπως όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, είναι αξιολάτρευτος. Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο πατέρας του έκανε ακόμη και τα αδέλφια του να αντιδράσουν με χαρά.

https://www.instagram.com/p/CggLEALjXtT

Ελεύθερος...

Από την Πάτμο όπου διατηρεί το εξοχικό της σπίτι, η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της και Υπουργός Τουρισμού, βρίσκονται για λίγες μέρες διακοπών στην γειτονική Λέρο μαζί με τον γιο τους Παναγιώτη. Ο Κικίλιας junior τους έχει ξετρελάνει από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ζωή πριν από δύο χρόνια και φαίνεται πως απολαμβάνει περισσότερο από όλους τις διακοπές του. Την ελευθερία του, όπως γράφει ο πατέρας του, στην νέα φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram με τον κατάξανθο και με μπούκλες μικρό γιο του, να βρίσκει πεδίο ελεύθερο και να τρέχει αμέριμνος σε ένα χωράφι στο νησί. Freedom.

https://www.instagram.com/p/ChEpgj2MT1J

Ο μικρός γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων, πριν από δύο χρόνια και έφερε ακόμη περισσότερη χαρά στο ευτυχισμένο ζευγάρι, δεν έχει ξετρελάνει μόνο τους γονείς του, αλλά και τα αδέλφια του. Τα παιδιά της Τζένης από τον πρώτο της γάμο, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος, τον έχουν υπό την προστασία τους. Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο που έκανε η Αμαλία Κωστοπούλου με ένα emoticon ενθουσιασμένη από την πόζα του μικρού. Αυτό δείχνει και την υπέροχη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Μπορεί να έχουν διαφορά ηλικίας, αλλά παραμένει ο αγαπημένος τους βενιαμίν.

kostopoulou2.jpg

Στην αρχή του καλοκαιριού, οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού επέστρεψαν από την Αμερική και βρέθηκαν στην Πάτμο μαζί της. Και το οικογενειακό στιγμιότυπο τα έλεγε όλα. Τα τρία αδέρφια απαθανατίστηκαν να διαλέγουν βιβλία σε βιβλιοπωλείο της Πάτμου και τα vibes του εν λόγω πλάνου αποκαλύπτουν πως ο Παναγιώτης- Αντώνιος εκτός από αδυναμία στις αδερφές του τις ακολουθεί παντού και θέλει να κάνει ό, τι κάνουν εκείνες.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάς ξύπνησε με την πιο τρυφερή αγκαλιά στον Κικίλια Junior στις διακοπές τους

https://www.instagram.com/p/Cf-7466jkb2

Οι ξανθοί μπόμπιρες της showbiz

Παρατηρώντας τον μικρό ξανθό και με μπούκλες Παναγιώτη, μας θύμισε και δύο άλλα αγόρια ηθοποιών που του μοιάζουν αρκετά. Παρατηρήστε και τον Αλέξανδρο, τον γιο του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα.

https://www.instagram.com/p/CbA98qoLCnU

Αλλά και ο Αναστάσης, ο δίχρονος γιος του Αλέξανδρου Μπουρδούμεη και της Λένας Δροσάκη, είναι επίσης κατάξανθος και με μπούκλες. Μάλιστα Μπουρδούμης και Χρανιώτης, είναι δύο δραστήριοι μπαμπάδες και μάλιστα αρκετές φορές έχουν συναντηθεί στο ίδιο πάρκο κάνοντας βόλτες με τα καρότσια τα καμάρια τους.

https://www.instagram.com/p/Ccui65GqY7W