Η Τζένη Μπαλατσινού μάς ξύπνησε με την πιο τρυφερή αγκαλιά στον Κικίλια Junior στις διακοπές τους

Πατούλια Κατερίνα
Η Τζένη Μπαλατσινού μάς ξύπνησε με την πιο τρυφερή αγκαλιά στον Κικίλια Junior στις διακοπές τους

Η αγάπη της Τζένης για τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο δεν κρύβεται και οι διακοπές συνεχίζονται για μαμά και γιο. 

Ξανθά μαλλιά, μπουκλάκια ονειρεμένα κι ένα top μαρινιέρα. Κάπως έτσι μας ξύπνησε στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον αγαπημένο της Κικίλια Junior.

Μαμά και γιος κάνουν διακοπές

Ο Παναγιώτης - Αντώνιος (Παναγιώτης από το όνομα του μπαμπά του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος επειδή η Τζένη τον είχε κάνει τάμα σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Μονή Ευαγγελισμού στην Πάτμο) δεν είναι πια μωρό, μεγάλωσε και όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο κλέβει την καρδιά της μαμάς, του μπαμπά και των αδερφών του.

https://www.instagram.com/p/CggLEALjXtT

«Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί. Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζένη για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019.

H νέα φωτογραφία της Μπαλασινού αγκαλιά με τον γιο της, είναι πιθανότατα τραβηγμένη στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Τζένης, στο οποίο έχει και ένα υπέροχο εξοχικό.

Τζένη Μπαλατσινού: Το εξοχικό της στην Πάτμο μοιάζει βγαλμένο από Ελληνική ταινία

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπαλατσινού ποστάρει αγαπημένες λήψεις από το εξοχικό της στην Πάτμο, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Η δύσκολη γέννα του Κικίλια Junior

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου», είχε εξομολογηθεί η Τζένη για τον δύσκολο τοκετό και το θαύμα της, τον γιο της που ήρθε στη ζωή ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων

DPG Network