Τζένη Μπαλατσινού: Το εξοχικό της στην Πάτμο μοιάζει βγαλμένο από Ελληνική ταινία

Τζένη Μπαλατσινού: Το εξοχικό της στην Πάτμο μοιάζει βγαλμένο από Ελληνική ταινία

Η παρουσιάστρια έχει επιμεληθεί το «ησυχαστήριό της» στο Αιγαίο με πολύ αγάπη.

Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε το γραφικό νησί της Πάτμου τα τελευταία χρόνια και το αγάπησε τόσο πολύ που απέκτησε εκεί την εξοχική της κατοικία. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει αμέτρητες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σπίτι της στο νησί της Αποκάλυψης, το οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια.

Το πρώην μοντέλο λατρεύει να ατενίζει το απέραντι γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να πηγαίνει για περπάτημα στην παραλία και φυσικά να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπαλατσινού ποστάρει αγαπημένες λήψεις από το εξοχικό της στην Πάτμο, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

https://www.instagram.com/p/B0YxpxbIWPf

Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο είναι ο ορισμός του vintage grecian στυλ

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει αγοράσει το εξοχικό της στις νότιες Σποράδες και το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε να αποπνέει vintage Ελληνικό στυλ. Τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο σε μεταφέρουν αυτομάτως σε μια άλλη εποχή.

https://www.instagram.com/p/CQIk9bTBohE

Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από την Τζένη Μπαλατσινού με μεγάλη προσοχή και τα vintage διακοσμητικά (κονσερβοκούτια, πίνακες, κούπια κ.ά) δημιουργούν μια γλυκιά νοσταλγία. Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού είναι αρκετά προνομιούχο αφού διαθέτει μπαλκόνι που «βλέπει» το απέραντο Αιγαίο, με την θέα να είναι απλά μαγική.

https://www.instagram.com/p/CD6ugIGDxDE

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εξοχική κατοικία της Τζένης Μπαλατσινού.

DPG Network