Έγινε του Σασμού - Το bachelor της Βασιλικής έφερε γέλιο και η Ναταλία Γερμανού έκανε την αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Έγινε του Σασμού - Το bachelor της Βασιλικής έφερε γέλιο και η Ναταλία Γερμανού έκανε την αποκάλυψη

Τα fake news, η παρέμβαση του Alpha στο Twitter για να διαψεύσει τον θάνατο του Αντώνη την ημέρα του γάμου του. Καλλιόπη και Βασιλική έκαναν bachelor και τα σχόλια ήταν επικά. 

Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ, με το spoiler που διαδόθηκε για την δολοφονία του Αντώνη την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα στον Σασμό και υπήρξε αιφνίδια παρέμβαση του Alpha. Η άλλη όψη του νομίσματος ήταν το ξεκαρδιστικό bachelor της Βασιλικής με την μέλλουσα πεθερά Καλλιόπη μία μέρα πριν το γάμο της με τον Μαθιό. Οι τηλεθεατές «κέντησαν» με τα σχόλιά τους. Και η Ναταλία Γερμανού, βρήκε και την ευκαιρία να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το ταξίδι μέλιτος του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CkanaIXqFdz

Κάτω τα χέρια από τον Αντώνη

Δεν έχει προηγούμενο για τηλεοπτική σειρά, αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Ένα spoiler τηλεοπτικού περιοδικού, ξεσήκωσε τις fans του Σασμού. Η πληροφορία ανέφερε, πως ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς, ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης θα βρει φριχτό θάνατο την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα. Το κοινό «απείλησε» ευθέως ότι δεν θα ξαναδεί τη σειρά. Μεταξύ μας, δεν έχουν και άδικο.

Όλη αυτή η social αναστάτωση, ανάγκασε τον Alpha μέσα από το επίσημο προφίλ του, να διαψεύσει την είδηση. Πρωτόγνωρη κίνηση από ένα κανάλι, αλλά απαραίτητη.

alpha.JPG

Η Καλλιόπη - Φουρέιρα και οι ερωτικές εξομολογήσεις

Από τις πιο ωραίες σκηνές του Σασμού, ήταν το μίνι bachelor μεταξύ Βασιλικής και Καλλιόπης, μία μέρα πριν τον γάμο με τον Μαθιό. Γενικά, της προτιμάμε αυτές τις σκηνές ανάμεσα στις βεντέτες και τα φονικά.

Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στον Σασμό και το παρελθόν του Στεφανή αλλάζει το μέλλον του Νικηφόρου

Η μέλλουσα πεθερά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ήταν στο τσακίρ κέφι και η μία τσικουδιά έφερνε την άλλη. Έφερε και εξομολογήσεις για την δική της ερωτική νύχτα πριν τον γάμο της με τον Βασίλη. Στο Twitter επικράτησε, πανηγύρι. Τα σχόλια ήταν επικά, η Καλλιόπη λατρεύτηκε και συγκρίθηκε με την Φουρέιρα και κάποιοι συμπόνεσαν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για όσα περνούσε.

Κατά τα λοιπά, σήμερα είναι το επεισόδιο που οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της σειράς περιμένουν. Θα γίνει ο γάμος του Μαθιού με την Βασιλική με άλλο παπά, καθώς ο ήδη υπάρχων, έχει μάθει πως είναι δολοφόνος και απλά κατέρρευσε. Ταξίδι του μέλιτος το ζευγάρι, θα κάνει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπως ανακοίνωσε η ίδια. Δημήτρης Λάλος με Μαριλίτα Λαμπροπούλου. στην πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη.

natalialalos.JPG

Προς το παρόν τρώμε κουφέτα στον Σασμό. Ο Αστέρης από την άλλη πλευρά, τρώει την μία πίκρα μετά την άλλη για την Αργυρώ.

https://www.instagram.com/p/CkeO7qwsegq