Της αγάπης μαχαιριά - Γεροντιδάκης και Παππά έγιναν ζευγάρι στον Σασμό και το κοινό πανηγύρισε

Κατερίνα Μπούσιου
Της αγάπης μαχαιριά - Γεροντιδάκης και Παππά έγιναν ζευγάρι στον Σασμό και το κοινό πανηγύρισε
STUDIO FOTOGENIA

Οι τηλεθεατές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Λευτέρη και την Θοδώρα, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Δανάη Παππά στον Σασμό και επικρότησαν το νέο ειδύλλιο, αλλά ζήτησαν αλλαγή στην κουπ αλά emo του Γιώργου. 

Η ποικιλία δεν λείπει από τις σειρές μυθοπλασίας και οι περισσότερες φέτος, έχουν γίνει αστυνομικά δράματα. Στον Σασμό και χθες είχαμε την επιβεβαίωση του «όποιος μαθαίνει, πεθαίνει» και ο Μαθιός με την δολοφονία του Κώστα, γλίτωσε και πάλι την σύλληψη. Αλλά το κοινό στο Twitter, ασχολήθηκε περισσότερο με τους νέους έρωτες. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγινε ζευγάρι με την Δανάη Παππά και Λευτέρης και Θοδώρα έγιναν το αγαπημένο τους νέο ντουέτο. Αυτός ο συνδυασμός είναι φωτιά με φωτιά και της αγάπης μαχαιριά. Θα έχουμε τον δεύτερο γάμο στον Σασμό;

sasmos_asteri.JPG

Τόλη σε πειράξανε;

Η δολοφονία του Κώστα στη φυλακή - ο οποίος ήξερε το μυστικό του Μαθιού πως είναι δολοφόνος - έφερε και τον τραυματισμό ενός αγαπημένο ήρωα του κοινού. Ο Τόλης τραυματίστηκε και οι τηλεθεατές έστειλαν μήνυμα: «Το νου σας μην μας πάθει τίποτε ο Τόλης».

tolis_sasmos.JPG

Ανάμεσα σε απειλές και υποψίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες και μέχρι ο αγαπημένος αστυνόμος Φραγκιαδάκης, να βρει την άκρη στα τόσα εγκλήματα, έχουμε και τις προετοιμασίες του γάμου του Μαθιού και τα ερωτικά πισωγυρίσματα της Αργυρώς που δεν έχει ξεπεράσει τον Αστέρη και ζήτησε ξαφνική συνάντηση μαζί του. Κάποιες τέτοιες ερωτικές στιγμές όμως, κόβονται πάντα στο καλύτερο, για διαφημίσεις και οι τηλεθεατές για πολλοστή φορά διαμαρτυρήθηκαν στο κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι φέτος βλέπουμε διαφημίσεις με λίγο Σασμό.

sasmos_diafimiseis.JPG

Την μόνη ικανοποίηση που πήραν οι χρήστες των social media, είναι όταν είδαν τον Γιώργο Γεροντιδάκη με την Δανάη Παππά, ως Λευτέρη και Θοδώρα να γίνονται ζευγάρι. Ταιριαστοί, αλλά ο πρώην Μελέτης των Άγριων Μελισσών θέλει άλλη κουπ. Η φράντζα αλά emo τρολαρίστηκε δεόντως.

Η Θοδώρα τον διεκδίκησε και τον κέρδισε τον Λευτέρη και αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν πως θα καταφέρει να ευτυχήσει. Μεγάλα όμως βάσανα την περιμένουν ξανά. Κυρίως όταν καταλάβει πως ο Λευτέρης συνεργάζεται με τον υπόκοσμο. Όχι γιατί είναι ένας από αυτούς, αλλά αστυνομικός σε μυστική αποστολή την οποία ξέρει μόνο η Αιμιλία. Όταν λήξει η ιστορία με τον Ευθύμη, ο Λευτέρης θα γίνει συνεργάτης του Φραγκιαδάκη. Και αυτό σημαίνει πως θα ανακατευτεί και στην υπόθεση του Μαθιού.

Στον Σασμό ο πόνος γίνεται μελωδία - Η Βασιλική ήδη μπήκε στο στούντιο μετά τη Ελεωνόρα Ζουγανέλη

https://www.instagram.com/p/CkMGSI0O1wG

Τότε, θα οδηγηθούμε στην κορύφωση της ιστορίας μας στον Σασμό. Στην κάθαρση. Προς το παρόν από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τον Αστέρη να κάνει μία προσπάθεια να φύγει από την Κρήτη, όπως του ζήτησε η Αργυρώ. Η οποία και θα το πάρει πίσω και θα τρέξει να τον προλάβει. Μία από τα ίδια δηλαδή. Πισωγυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CkDEAqDKfOY