Η σύμπτωση που ενώνει Κουκουράκη και Γεροντιδάκη και δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύμπτωση που ενώνει Κουκουράκη και Γεροντιδάκη και δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες

Ο «Σασμός» και το «Μαύρο Ρόδο» θα έχουν σε λίγα επεισόδια από τώρα, ένα κοινό στοιχείο που θα φέρει ξανά «κοντά» τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Γιάννη Κουκουράκη. 

Καμιά φορά λέμε πως η τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή αλλά και το αντίστροφο. Δύο από τις κορυφαίες σε τηλεθέαση σειρές, θα έχουν σε λίγο ένα κοινό στοιχείο, από τη ζωή βγαλμένο. Που ενώνει κατά κάποιο τρόπο δύο πρωταγωνιστές που έχουν κοινό παρελθόν. Τι παρόμοιο λοιπόν θα συμβεί ανάμεσα στον Γιάννη Κουκουράκη στο «Μαύρο Ρόδο» και τον Γιώργο Γεροντιδάκη στον «Σασμό»;

Αναζητώντας τις ρίζες τους

Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση - με ελάχιστες εξαιρέσεις - όπως γενικότερα στην τέχνη, δεν υπάρχει. Ούτε και στα βιβλία άλλωστε στα οποία στηρίζονται αρκετές από τις φετινές σειρές, όπως για παράδειγμα ο «Σασμός», το «Μαύρο Ρόδο», αλλά και το «Φλόγα και Άνεμος». Μπορεί να έχουν διαφορετικές ιστορίες, αλλά έχουν και ομοιότητες ή να πούμε καλύτερα συμπτώσεις. Μετά τους απαγορευμένους έρωτες που είναι πολύ της μόδας φέτος ως θέμα - πάρτε για παράδειγμα τον «Γλυκάνισο» με τον Στρατή και την Συριοπούλα Ραζάν και επίσης το «Μαύρο Ρόδο» με την μοναχή Ελισάβετ και τον Πέτρο - έχουμε και τα παιδιά που αναζητούν τις ρίζες τους, εν ολίγοις τους βιολογικούς τους γονείς.

koukourakis_gerodidakis.jpg

Και εδώ έχουμε μία σύμπτωση. Σε λίγο διάστημα από σήμερα δύο πράγματα θα μας απασχολήσουν. Το ποιοι είναι οι γονείς του Βίκου, δηλαδή του Γιάννη Κουκουράκη στο «Μαύρο Ρόδο» και ποιοι είναι οι γονείς του Λευτέρη, δηλαδή του Γιώργου Γεροντιδάκη στον «Σασμό». Ωραία και ενδιαφέρουσα συγκυρία, για τους αλλοτινούς στενούς συνεργάτες στις «Άγριες Μέλισσες». Σου έχουμε πολύτιμες πληροφορίες για ότι θα συμβεί.

https://www.instagram.com/p/B7RAuRyJkFe

Ο γιος του Παύλου Βρουλάκη ζει

Είναι η ανατροπή της ανατροπής. Κανείς δεν περίμενε πως ο χαμένος γιος της Αιμιλίας και του Παύλου Βρουλάκη ζει. Οι πληροφορίες λένε, πως ο ίδιος είχε σκηνοθετήσει την εξαφανισή του μονάκριβου γιου του- όπως και στον εαυτό του αργότερα - για να γλιτώσει από την βεντέτα. Υπερβολικό λίγο ως σενάριο, αλλά θα δώσει ωραία πλοκή και θα φέρει συγκρούσεις στη συνέχεια. Καταρχάς με την μαμά και εισαγγελέα Αιμιλία, η οποία εδώ και 20 χρόνια θρηνεί άσκοπα. Η οποία μέχρι στιγμής συνεργάζεται σε μυστικό σχέδιο με τον Λευτέρη (δηλαδή τον Γιώργο Γεροντιδάκη), ο οποίος εικάζεται ότι τελικά θα είναι ο γιος της.

https://www.instagram.com/p/CjX8x6EIuz_

Ανατροπή Νο2. Ο Βίκος (αυτό είναι και το πραγματικό όνομα στο ομότιτλο βιβλίο «Μαύρο Ρόδο») πήρε τον κακό το δρόμο προς τον υπόκοσμο όχι τυχαία. Τα παιδικά του χρόνια ήταν περίεργα, είχε δοθεί για υιοθεσία και η μοίρα του επεφύλαξε περίεργα παιχνίδια. Το μέλλον όμως έχει για εκείνον, μεγαλύτερες εκπλήξεις.

https://www.instagram.com/p/CkEeNeBLocv

Τα spoiler υποστηρίζουν πως τελικά θα αποδειχθεί ότι είναι ο χαμένος γιος της Κατερίνας Διδασκάλου, δηλαδή της Ηγουμένης Φιλαρέτης. Όπως ήδη έχουμε δει, μόλις βγήκε από την φυλακή αναζήτησε τον γιο της, τον οποίο είχε αναθέσει στα έμπιστα χέρια μίας φίλης της. Η οποία και την πρόδωσε. Τελικά, η έρευνα και κάποιες συμπτώσεις απαραίτητες που γίνουν στην συνέχεια θα αποκαλύψουν το μεγάλο μυστικό. Μη ξεχνάς και μία ακόμη σύμπτωση. Ο Γιάννης θα ξαναγίνει τηλεοπτικά, ο γιος της Κατερίνας, για να θυμηθούμε ξανά το δίδυμο Μυρσίνης και Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες.

Συνήθως αυτές οι αποκαλύψεις τονίζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Α, φέρνουν και τηλεθέαση. Όταν το σενάριο και οι διάλογοι είναι καλογραμμένοι και σκηνοθετικά έχουν αποδοθεί άψογα.