Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στον Σασμό και το παρελθόν του Στεφανή αλλάζει το μέλλον του Νικηφόρου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στον Σασμό και το παρελθόν του Στεφανή αλλάζει το μέλλον του Νικηφόρου

Μήπως έχει αποκτήσει και άλλο παιδί εκτός από τον Νικηφόρο; Αυτή την ανατροπή με τον Τάσο Νούσια σίγουρα δεν την περίμενε κανείς. 

Ο Τάσος Νούσιας ήταν μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία και αρκετά ταιριαστή, στην πρώτη τηλεοπτική σεζόν του Σασμού. Λόγου του ρόλου του μας εγκατέλειψε νωρίς, αλλά είναι καιρός για να επιστρέψει, μεταφυσικά και ουσιαστικά. Το παρελθόν του Στεφανή θα αλλάξει το παρόν και το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής, καθώς και του Νικηφόρου. Γιατί γίνεται λοιπόν αυτή η ξαφνική εμφάνιση; Οι πληροφορίες για την κόρη που δεν γνώρισε ποτέ.

Στεφανής ο άπιστος και οι υποψίες για την κόρη του

Αψύς και βίαιος, ο Στεφανής δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές την πρώτη σεζόν τoυ Σασμού. Η αγάπη του κοινού, προς την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που υποδύεται τη Βασιλική και ο έρωτας με τον Μαθιό, υπερίσχυσαν. Όλα όμως γύρω από την δολοφονία του γυρίζουν όπως βλέπουμε και τη δεύτερη χρονιά της σειράς.

sasmos_nousias2.jpg

Το να αποκαλυφθεί ή όχι ο Μαθιός ως ο δολοφόνος του, είναι το μεγάλο ζητούμενο. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, θα έχουμε άλλα γεγονότα. Εκτός από τον γάμο τους.

mathios_gamossasmos.JPG

Καταρχάς ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα αποδειχτεί καταστροφικό. Η νεαρή Νάντια, το new entry της σειράς, (Πέννυ Παπαγεωργίου) μόλις έπιασε δουλειά στο μπαρ του Λευτέρη και η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε γιατί αναρωτηθήκαμε τι σχέση έχει με την υπόθεσή μας. Μία νεαρή κοπέλα που αναζητούσε τον πραγματικό της πατέρα και την σχέση με την μητέρα της. Μιλώντας για ειδύλλιο, να σου αποκαλύψουμε πως ο Νικηφόρος θα είναι ο ενδιαφερόμενος που θα έρθει κοντά με την Νάντια.

https://www.instagram.com/p/CdYw4m3oAci

Εδώ αρχίζουν τα μπλεξίματα. Γιατί ο Νικηφόρος όπως και η Νάντια αγνοούν πως ο πραγματικός της πατέρας είναι ο ο απερίσκεπτος και άπιστος Στεφανής, ο οποίος είχε κάνει σχέση με την μητέρα της. Η σοκαριστική αποκάλυψη θα έρθει ακριβώς τη στιγμή που η Βασιλική θα έχει τις υποψίες της για τον Μαθιό και ο Νικηφόρος θα αμφιταλαντεύεται, θεωρώντας ότι ο Παύλος Βρουλάκης ευθύνεται για τον χαμό του πατέρα του. Μάλλον με τέστ DNA θα λυθούν όλες οι απορίες. Αλήθεια τι έχετε πάθει φέτος στις τηλεοπτικές σειρές με το τέστ DNA;

Επιτέλους μίλησε - Ο Μανόλης στον Σασμό «καίει» τον γάμο του Μαθιού

https://www.instagram.com/p/CkQMp8qpcZq

Όλα αυτά βέβαια γίνονται, για να απομυθοποιήσει ο Νικηφόρος τον πατέρα του. Σε αρκετά flashback θα δούμε την απιστία του Στεφανή και εδώ έχουμε την επιστροφή του Τάσου Νούσια.

https://www.instagram.com/p/CRwA7dhLWg8

Από το σημερινό επεισόδιο και μετά, οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Κυρίως μετά την εξομολόγηση του Μανόλη στον παπά πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή και ξέρει τον ένοχο.

https://www.instagram.com/p/Cev2cAnIX3N

Μετά, στο μέτωπο που αφορά την Αργυρώ και τον Αστέρη και δευτερευόντως με εκείνο της Καλλιόπης και του Παύλου Βρουλάκη.Οι παλιοί λογαριασμοί, σταδιακά θα αρχίσουν να κλείνουν. Special tip της βραδιάς το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη («Το δωμάτιο βρίζω») για τον έρωτα και τον καημό της Αργυρώς για τον Αστέρη.